Σοκ στην Ιταλία: Κατέρρευσε ο Εντικά, διεκόπη το Ουντινέζε – Ρόμα (vid)
Η αναμέτρηση της Ουντινέζε με τη Ρόμα διεκόπη οριστικά μετά την κατάρρευση του Εντικά στον αγωνιστικό χώρο.
Η αναμέτρηση στο «Φρίουλι» ανάμεσα στην Ουντινέζε και τη Ρόμα διεκόπη στο 72ο λεπτό, μετά από κατάρρευση του Εβάν Εντικά.
Ο αμυντικός των «τζαλορόσι» φάνηκε να πιάνει το στήθος του προτού πέσει στο χορτάρι.
Ιταλικά Μέσα αναφέρουν πως ο Ιβοριανός στόπερ είχε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της μεταφοράς του, με τον Ντανιέλε Ντε Ρόσι να πηγαίνει μαζί του στα αποδυτήρια και να επιστρέφει λίγα λεπτά αργότερα στον αγωνιστικό χώρο.
Μετά το θλιβερό περιστατικό με τον Εντικά, αποφασίστηκε η οριστική διακοπή του αγώνα, με ευχή όλων ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός των Ρωμαίων να είναι καλά.
Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως η κατάρρευση του Εντικά σχετίζεται με καρδιολογικό θέμα, αν και δεν χρειάστηκε η χρήση απινιδωτή. Ο αμυντικός της Ρόμα έχει διακομιστεί για εξετάσεις στο νοσοκομείο Santa Maria della Misericordia του Ούντινε για εξετάσεις.
Το βίντεο από τη στιγμή που καταρρέει ο Εντικά:
Udinese x Roma Serie A match called off after a medical incident involving Evan Ndicka.
via TNT Sports pic.twitter.com/eI5RSdihjU
— Kyama⚽ (@ElijahKyama_) April 14, 2024
- «Γιατί η Ρεάλ σταματά να ασχολείται με τον Ολίσε» (pic)
- Η Φιορεντίνα προτείνει να επενδύσει συν 30 εκατ. και θέλει το «Αρτέμιο Φράνκι» για 90 χρόνια (vid)
- Και επίσημα ο Γεντβάι στην Αλ Σαμπάμπ (pic)
- Γιατί ο Μέσι είναι νοκ άουτ απο το All Star game του MLS
- Ασπίδα του προέδρου της Αργεντινής στην εθνική ομάδα
- Ο Ντε Μινόρ πρώτος αντίπαλος του Τσιτσιπά στην Αμερική
- «Έκρηξη» τιμών στα εισιτήρια των Σίξερς, λόγω ΛεΜπρόν Τζέιμς – Ακόμη και τέσσερις φορές πάνω!
- World Cup: Η Εθνική πόλο διεκδικεί το πρώτο χρυσό μετάλλιο στον τελικό
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/george-dumitrache-B9N8Vv55hn4-unsplash-315x220.jpg)






![[ΡΩΓΜΕΣ]: Ανάμεσα στον χορό, το θέατρο και την ποίηση](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/ΡΩΓΜΕΣ-Χ.Κυριαζιδη-credits-©Κατερίνα-Αρβανιτη-_2-230x130.jpg)
























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442