Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Νέα Υόρκη: Στην παρέλαση και τη δοξολογία ο Στέφανος Κασσελάκης - Διάβασε το «πιστεύω»

Νέα Υόρκη: Στην παρέλαση και τη δοξολογία ο Στέφανος Κασσελάκης – Διάβασε το «πιστεύω»

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης παρευρέθηκε στις επετειακές εκδηλώσεις της ομογένειας για την 25η Μαρτίου στη Νέα Υόρκη

Στην παρέλαση στην 5η Λεωφόρο, στη Νέα Υόρκη, συμμετείχε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Στέφανος Κασσελάκης.

Ο Στέφανος Κασσελάκης παρευρέθηκε στις επετειακές εκδηλώσεις της ομογένειας για την 25η Μαρτίου. Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην παρέλαση συνομίλησε με κόσμο και παρευρισκόμενους, ενώ αρκετοί ομογενείς τράβηξαν σέλφι με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ.

Νωρίτερα, σύμφωνα με τον Εθνικό Κήρυκα, ο Στέφανος Κασσελάκης βρέθηκε στη δοξολογία στον Ιερό Καθεδρικό Ναό της Αγίας Τριάδας χοροστατούντος του Αρχιεπισκόπου Ελπιδοφόρου, όπου διάβασε το «πιστεύω» στα αγγλικά.

Ο Στέφανος Κασσελάκης διαβάζει το «πιστεύω» – Πηγή φωτογραφίας: Εθνικός Κήρυκας

Ο Στέφανος Κασσελάκης στην παρέλαση – Πηγή φωτογραφίας: Εθνικός Κήρυκας

Το πρόγραμμα του Στέφανου Κασσελάκη στις ΗΠΑ

Στη συνέχεια ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει συναντήσεις με τον Πολιτειακό Γερουσιαστή των Δημοκρατικών και Αναπληρωτή Επικεφαλής της Πολιτειακής Γερουσίας Νέας Υόρκης, Michael Gianaris.

Τη Δευτέρα 15 Απριλίου ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα πραγματοποιήσει συνάντηση στις 10:30 με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, Ελπιδοφόρο. Την ίδια μέρα ο πρόεδρος του Στέφανος Κασσελάκης θα πραγματοποιήσει γεύμα εργασίας στις 12:00 με επενδυτικούς και οικονομικούς φορείς.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με την ηγεσία του πολιτικού κόμματος DSA Νέας Υόρκης στις 17:00, ενώ στις 18:15 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής. Στις 19:00 ο Στέφανος Κασσελάκης θα συμμετάσχει σε ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ΗΠΑ, στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι «Κέφαλος».

Στις 16 Απριλίου, ο Στέφανος Κασσελάκης θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον. Στις 10:15 θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον βουλευτή του Κογκρέσου του Δημοκρατικού Κόμματος, Chris Pappas, ενώ στις 11:00 θα συναντηθεί με τον Διευθυντή Διεθνών Υποθέσεων του οργανισμού American Israeli Public Affairs Committee (AIPAC), Stephen Schneider.

Στις 12:00 θα συναντηθεί με το μέλος του Κογκρέσου του Δημοκρατικού Κόμματος, Ro Khanna, ενώ στις 14:30 θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Principal Deputy Assistant Secretary of State for European & Eurasian Affairs του State Department, Πρέσβυ Yuri Kim. Στις 16:30 ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα επισκεφθεί τα γραφεία του Center for Strategic & International Studies (CSIS).

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024