Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ποιους θα συναντήσει ο Κασσελάκης στις ΗΠΑ

Ποιους θα συναντήσει ο Κασσελάκης στις ΗΠΑ

Ο Στέφανος Κασσελάκης θα έχει συναντήσεις με πολιτικά στελέχη των Δημοκρατικών, με επενδυτικούς και οικονομικούς  φορείς

Επίσκεψη σε Νέα Υόρκη και Ουάσιγκτον θα πραγματοποιήσει ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης, το διάστημα 14-16 Απριλίου.

Κατά την επίσκεψη του στη Νέα Υόρκη, ο κ. Κασσελάκης θα συμμετάσχει την Κυριακή 14 Απριλίου στις εορταστικές εκδηλώσεις και στην παρέλαση για την Εθνική Παλιγγενεσία, ως επίτιμος προσκεκλημένος. Την ίδια ημέρα, θα συναντηθεί με τον Πολιτειακό Γερουσιαστή των Δημοκρατικών και Αναπληρωτή Επικεφαλής της Πολιτειακής Γερουσίας Νέας Υόρκης, Michael Gianaris.

Στις 15 Απριλίου θα πραγματοποιήσει συνάντηση, στις 10:30 π.μ. (τοπική ώρα) με τον Σεβασμιώτατο Αρχιεπίσκοπο Αμερικής, κ. Ελπιδοφόρο. Στη συνέχεια, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα πραγματοποιήσει γεύμα εργασίας στις 12:00 μ.μ. με επενδυτικούς και οικονομικούς  φορείς.

Θα ακολουθήσει συνάντηση με την ηγεσία του πολιτικού κόμματος DSA Νέας Υόρκης στις 17:00 μ.μ., ενώ στις 18:15 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με την Ομοσπονδία Κυπριακών Οργανώσεων Αμερικής.

Στις 19:00 μ.μ., ο Στέφανος Κασσελάκης θα συμμετάσχει σε ανοικτή εκδήλωση που διοργανώνεται από τον ΣΥΡΙΖΑ ΗΠΑ, στο Κεφαλλονίτικο Σπίτι «Κέφαλος».

Το πρόγραμμα Κασσελάκη στην Ουάσιγκτον

Στις 16 Απριλίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα μεταβεί στην Ουάσιγκτον.

Στις 10:15 (τοπική ώρα) θα πραγματοποιήσει συνάντηση με τον βουλευτή του Κογκρέσου του Δημοκρατικού Κόμματος, Κρις Πάππας, ενώ στις 11:00 θα συναντηθεί με τον Διευθυντή Διεθνών Υποθέσεων του οργανισμού American Israeli Public Affairs Committee (AIPAC), Stephen Schneider.

Στις 12:00 μ.μ., θα συναντηθεί με το μέλος του Κογκρέσου του Δημοκρατικού Κόμματος, Ro Khanna, ενώ στις 14:30 μ.μ., θα πραγματοποιήσει συνάντηση με την Αναπληρωτή Βοηθό Υφυπουργό Εξωτερικών για Ευρωπαϊκές και Ευρασιατικές Υποθέσεις (Principal Deputy Assistant Secretary of State for European & Eurasian Affairs) του State Department, πρέσβη Yuri Kim.

Στις 16:30 μ.μ., ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ θα επισκεφθεί τα γραφεία του Center for Strategic & International Studies (CSIS).

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024