Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Βίντεο που «κόβει» την ανάσα από τη διάσωση τραυματία με ελικόπτερο στο όρος Δίρφυς - Αιωρείται στο κενό

Βίντεο που «κόβει» την ανάσα από τη διάσωση τραυματία με ελικόπτερο στο όρος Δίρφυς – Αιωρείται στο κενό

Γυναίκα τραυματίστηκε και εγκλωβίστηκε σε χαράδρα - Στήθηκε μεγάλη επιχείρηση διάσωσης μετά από κλήση στο «112» - Με Super Puma μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Γιγαντιαία επιχείρηση εντοπισμού και διάσωσης στήθηκε σήμερα Κυριακή (14/04) για μια γυναίκα περίπου 60 ετών που πήγε για πεζοπορία στο όρος Δίρφυς της Εύβοιας, αλλά η εξόρμηση πήρε δυσάρεστη τροπή. Η γυναίκα μετά από πτώση κατά τη διάρκεια πεζοπορίας τραυματίστηκε στο κεφάλι και οι άνθρωποι που ήταν μαζί της ειδοποίησαν την Πυροσβεστική μέσω του «112» για τη διάσωση της.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr, στο σημείο συνέδραμαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Χαλκίδας, ενώ κλήθηκε και η 7η ΕΜΑΚ από τη Λαμία με την Ορειβατική της Ομάδα.

Με Super Puma σε νοσοκομείο της Αθήνας

Η επιχείρηση διάσωσης της τραυματισμένης γυναίκας ολοκληρώθηκε απογευματινές ώρες -λίγο μετά τις 17:00- με απόλυτη επιτυχία, όταν κατάφεραν να την ανασύρουν με τη βοήθεια ελικοπτέρου και να μεταφερθεί στην Αθήνα.

Στη συνέχεια πραγματοποιήθηκε η μεταφορά της με ελικόπτερο Super Puma στην Ελευσίνα και από εκεί με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ θα διακομισθεί σε νοσοκομείο της Αθήνας καθώς φέρει σοβαρο τραύμα στο κεφάλι και χρήζει ιατρικής περίθαλψης.

Δείτε βίντεο που «κόβει» την ανάσα:

Σύμφωνα με πληροφορίες του evima.gr, η 60χρονη γυναίκα είναι από την Αθήνα και μαζί με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας της βρέθηκαν στην περιοχή για ορειβασία. Τα σχέδιά τους όμως ανατράπηκαν καθώς κάτω από άγνωστες συνθήκες η εν λόγω γυναίκα τραυματίστηκε και εγκλωβίστηκε σε χαράδρα στο όρος Δίρφυς.

Το όρος Δίρφυς, αποτελεί δημοφιλή τουριστικό προορισμό σχεδόν όλο το χρόνο και γκρουπ από όλη την Ελλάδα, αλλά και από τον υπόλοιπο κόσμο, ανεβαίνουν στις κορυφές του ή διασχίζουν τα μονοπάτια του που ειδικά στο ανατολικό τμήμα παρουσιάζουν αυξημένη δυσκολία.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024