Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η Καίτη Γαρμπή αποκαλύπτει για τον Ρομπέρτο Καβάλι: «Με φλέρταρε και ο Διονύσης δεν το ήξερε»

Η Καίτη Γαρμπή αποκαλύπτει για τον Ρομπέρτο Καβάλι: «Με φλέρταρε και ο Διονύσης δεν το ήξερε»

Η Καίτη Γαρμπή αναφέρθηκε στη γνωριμία της με τον αείμνηστο Ρομπέρτο Καβάλι και μίλησε για το φλερτ που δέχτηκε από τον διάσημο σχεδιαστή.

Εμφανώς συγκινημένη για την απώλεια του Ρομπέρτο Καβάλι, η Καίτη Γαρμπή μοιράστηκε ένα άγνωστο περιστατικό με τον αείμνηστο σχεδιαστή.

Ο διάσημος σχεδιαστής μόδας Ρομπέρτο Καβάλι έφυγε μια μέρα νωρίτερα, σε ηλικία 83 ετών βυθίζοντας στη θλίψη σύσσωμο τον κόσμο της μόδας.

Η δημοφιλής τραγουδίστρια και κριτής του J2US επέλεξε να πει το δικό της «αντίο» στον Ρομπέρτο Καβάλι, γυρνώντας πίσω στον χρόνο και τη γνωριμία που είχαν οι δυο τους.

«Αυτό που φοράω είναι Ρομπέρτο Καβάλι, το έβαλα τιμητικά και είναι για τον αγαπημένο μου σχεδιαστή που έφυγε χθες από τη ζωή. Είμαι απίστευτα λυπημένη και συγκινημένη. Τον αγαπούσα πολύ και νομίζω ότι με αγαπούσε και εκείνος» εκμυστηρεύτηκε αρχικά η Καίτη Γαρμπή.

«Είχες πάει στο σπίτι του, τον είχες γνωρίσει ε;» ρώτησε ο παρουσιαστής του J2US με την Καίτη Γαρμπή να απαντά πως «είναι από τα σπίτια που βλέπουμε και μας πέφτει το σαγόνι! Δεν υπάρχουν τέτοια σπίτια. Τέτοια φιλοξενία… Όλο αυτό το πράγμα εμένα με συγκλόνισε! Πήγαμε όλη η ομάδα να φωτογραφηθούμε για περιοδικό, μαζί με τον Διονύση (σ.σ. Σχοινά). Από τους πιο γοητευτικούς άνδρες που έχω γνωρίσει».

«Με φλέρταρε και ο Διονύσης δεν το ήξερε»

«Ήμασταν στον αέρα με το ελικόπτερο του και με φλέρταρε ο άνθρωπος, ο Διονύσης δεν το ήξερε. Ήμασταν επάνω ψηλά και εκείνος από κάτω» πρόσθεσε, με χαμόγελο, η Καίτη Γαρμπή στον αέρα του νέου επεισοδίου για το J2US το βράδυ του Σαββάτου στον Alpha.

Sports in

Τι ισχύει για Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ ενόψει του Game 5 με τους Πέισερς

Οι Μπακς παίζουν όλη τη σεζόν στο Game 5 με τους Πέισερς στο Μιλγουόκι (1/5, 04:30) και ενδεχομένως να αγωνιστούν ξανά χωρίς τους Αντετοκούνμπο και Λίλαρντ, που εξακολουθούν να είναι αμφίβολοι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024