Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς- Κατσάνοφ 2-0: Τον… ισοπέδωσε και «πέταξε» για τους «4»

Τσιτσιπάς- Κατσάνοφ 2-0: Τον… ισοπέδωσε και «πέταξε» για τους «4»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με 2-0 (6-4, 6-2) του Κάρεν Κατσάνοφ και πέρασε στα ημιτελικά του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εκμεταλλευόμενος το σερβίς του νίκησε με 2-0 (6-4, 6-2) τον Κάρεν Κατσάνοφ και συνέχισε χωρίς να έχει χάσει σετ την πορεία του στα ημιτελικά του τουρνουά στο Μόντε Κάρλο.

Το ματς ξεκίνησε με τρία συνεχόμενα break (δύο ο Τσιτσιπάς, ένα ο Χατσάνοφ), με τον Έλληνα τενίστα να κρατάει με πολύ μεγάλη δυσκολία τα δύο επόμενα γκέιμ στο σερβίς του (στο ένα έσωσε και break point) και να προηγείται 4-2. Ακολούθως, οι δύο παίκτες βελτίωσαν την αποτελεσματικότητά τους στο σερβίς, με τον Τσιτσιπά να φτάνει στην κατάκτηση του πρώτου σετ με 6-4 σε 48 λεπτά.

Απόλυτη κυριαρχία και στο δεύτερο σετ

Ο «Στεφ» εξακολούθησε να σερβίρει καλά και πλέον περίμενε την ευκαιρία του απέναντι στο Ρώσο, που φάνηκε μάλιστα να αντιμετωπίζει ένα μικροπρόβλημα τραυματισμού στο αριστερό πόδι. Έφτασε σε break point στο 3ο γκέιμ του δεύτερου σετ, χωρίς να το αξιοποιήσει, αλλά αυτή ήταν η τελευταία… αναλαμπή του Χατσάνοφ.

Από εκεί και πέρα, ο Τσιτσιπάς κυριάρχησε στο φινάλε, πήρε τέσσερα συνεχόμενα γκέιμ και έφτασε στο 6-2, για να συνεχίσει την πορεία του προς το τρόπαιο του τουρνουά, το οποίο έχει κατακτήσει δύο φορές την προηγούμενη τριετία (2021 και 2022).

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Έλληνας τενίστας θα αντιμετωπίσει αύριο στον ημιτελικό το νικητή του ζευγαριού, Χόλγκερ Ρούνε- Γιανίκ Σίνερ.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024