Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τσιτσιπάς: «Ένιωσα ασταμάτητος στο σημερινό παιχνίδι» (vid)

Τσιτσιπάς: «Ένιωσα ασταμάτητος στο σημερινό παιχνίδι» (vid)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του επί του Ετσεβέρι δήλωσε πως ένιωσε πολύ καλά στη διάρκεια του αγώνα και ένιωθε ασταμάτητος.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επιβλήθηκε με χαρακτηριστική άνεση του Τομάς Ετσεβέρι με 2-0 σετ και προκρίθηκε στους «16»του Μόντε Κάρλο όπου θα βρει απέναντι του τον Αλεξάντερ Ζβέρεφ με τον Έλληνα τενίστα στις δηλώσεις του μέσα από το γήπεδο να δηλώνει πολύ ευχαριστημένος από το επίπεδο που έπαιξε σήμερα, ενώ αναφέρθηκε και στην αναμέτρηση με τον Ζβέρεφ.

«Νομίζω το τένις μου άλλαξε μετά το πρώτο γκέιμ. Μπήκα λίγο κρύος στο ματς, δεν έβγαιναν τα χτυπήματά μου, αλλά το ότι βρέθηκα πίσω με χαλάρωσε κάπως και το καλύτερο που μπορούσε να γίνει ήταν να πάρω άμεσα πίσω το μπρέικ, όπως κι έγινε. Εκεί πήρα το μομέντουμ, το οποίο διατήρησα σε όλο το ματς.

Ήμουν ήρεμος στα ράλι, προσπαθούσα να διαβάζω το γήπεδο και να παίζω με τη φορά της μπάλας. Έβγαλα μερικά μεγάλα χτυπήματα μέσα στο ματς, μερικά ωραία passing shots και running shots, που με εξέπληξαν κι εμένα. Ήταν ωραίο που έκλεισα έτσι το ματς, από τη στιγμή που το μομέντουμ ήταν εκεί, ένιωσα ασταμάτητος κατά κάποιο τρόπο».

Για τη σύγκριση ανάμεσα στο Court des Princes και το κεντρικό Court Rainier III:

«Είναι παρόμοια γήπεδα, φυσικά στο άλλο court υπάρχει περισσότερος χώρος και είμαι λίγο πιο συνηθισμένος να παίζω εκεί. Μου αρέσει όμως και αυτό το γήπεδο και κατάφερα να παίξω πολύ καλό τένις και εδώ. Πολλά παιδιά έρχονται εδώ με τους γονείς τους από την Ιταλία και τη Γαλλία για να με υποστηρίξουν και αυτό μου δίνει ενέργεια».

Για το ματς με τον Σάσα Ζβέρεφ είπε:

«Είναι σπουδαίος ανταγωνιστής και μπορεί να παίξει μεγάλο τένις στο χώμα. Θα φτιάξω το πλάνο παιχνιδιού μου και θα προσεγγίσω το ματς με την ηρεμία και τη σταθερότητα που είχα και σήμερα. Ευελπιστώ πως θα βγω εκεί έξω και θα παίξω για μια ακόμα φορά καλό τένις».

Ενώ έκανε και στα ελληνικά ένα σύντομο σχόλιο και είπε:

«Ήταν ένας καταπληκτικός αγώνας, κατάφερα να κρατήσω την ψυχραιμία μου, διάβαζα τις γωνίες του γηπέδου πολύ καλά. Ένιωθα πως είχα μια απάντηση σε κάθε κρίσιμη στιγμή. Πίσω από τα ράλι ένιωσα δυνατός και αποφασιστικός στο τι θα κάνω και ποια τακτική θα ακολουθήσω.

Τα γκέιμ ήταν κλειστά και υπήρξαν στιγμές που θα μπορούσε να πάει λίγο διαφορετικά, αλλά πιστεύω σε όλες τις κρίσιμες στιγμές έκανα το κάτι παραπάνω. Το πιο σημαντικό ήταν η ψυχραιμία μου, γιατί δεν έδωσα πολλά αβίαστα λάθη και δημιούργησα κάποια απίστευτα χτυπήματα σε μερικές στιγμές του αγώνα, ακόμα και εγώ ξαφνιάστηκα με το πως αντέδρασα στους συγκεκριμένους πόντους».

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024