Γιόβετιτς: «Πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι στη ρεβάνς»
Όσα είπε ο Γιόβετιτς μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Φενέρ
Το πρώτο βήμα για την πρόκρισή του στα ημιτελικά του Europa Conference League έκανε ο Ολυμπιακός, με τους Ερυθρόλευκους να επικρατούν εντός έδρας της Φενερμπαχτσέ με 3-2.
Στον βαθμό συγκέντρωσης που πρέπει να έχουν οι παίκτες του Ολυμπιακού στη ρεβάνς, στάθηκε ο Στέφαν Γιόβετιτς.
Αναλυτικά οι δηλώσεις του:
Κάναμε πολύ καλό παιχνίδι αλλά δεχτήκαμε δύο γκολ και δεν κρατήσαμε τη νίκη. Από την αρχή πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι.
Το παιχνίδι παίζεται για 90 λεπτά και οι αντίπαλοι είναι πολύ καλοί και πρέπει να είμαστε 100% συγκεντρωμένοι. Είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στα τελευταία παιχνίδια και θέλει να συνεχίσω έτσι».
- Βάρη: Εμβόλισαν με αυτοκίνητο κατάστημα για να το ληστέψουν – Βίντεο ντοκουμέντο
- Ο Λεβαντόφσκι ανοίγει δρόμο για το Σικάγο
- Παπαδάκη: Ο Σπίρτζης δέχθηκε μολυσμένο SMS με Predator 50 λεπτά μετά από ερώτηση για την ΕΥΠ στον Μητσοτάκη
- Καναδάς: «Συγκλονισμένος» ο πρωθυπουργός Κάρνι από το μακελειό στο σχολείο – Τι ξέρουμε μέχρι τώρα
- Η Ιουλία Καραπατάκη και οι Αταρ του Ταρ live στο Κύτταρο
- Αιγάλεω: Απορριμματοφόρο εξετράπη της πορείας του – Τραυματίστηκε ο οδηγός
