Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ψάχνει ρεβάνς και ώθηση για τα play offs στα κατάμεστο ΣΕΦ

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ψάχνει ρεβάνς και ώθηση για τα play offs στα κατάμεστο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Φενέρ στο ΣΕΦ, θέλει να κλείσει τη regular season με νίκη, να τερματίσει στην 5η θέση και να πάρει και ψυχολογική ώθηση ενόψει των play off.

Ο Ολυμπιακός κοντράρεται με τη Φενέρμπαχτσε στο κατάμεστο ΣΕΦ και θέλει να ολοκληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τη φετινή regular season της Euroleague, έτσι ώστε να μπει στα play off με την ψυχολογία στα ύψη.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν εξασφαλίσει την απευθείας συμμετοχή τους στα playoffs, με τους Πειραιώτες στο 21-12, ενώ από την άλλη η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ακολουθεί με 20-13.

Σε περίπτωση νίκης ο Ολυμπιακός θα τερματίσει στην πέμπτη θέση και αντίστοιχα οι Τούρκοι στην έκτη και αν γίνει αυτό θα παίξουν με μειονέκτημα έδρας κόντρα στην Μπαρτσελόνα στα playoffs.

Αντίθετα, εάν η Φενέρ φύγει με το ροζ φύλλο από το ΣΕΦ τότε εκείνη θα ολοκληρώσει την κανονική περίοδο ως πέμπτη και οι «ερυθρόλευκοι» μία θέση κάτ και ο Ολυμπιακός θα παίξει με μειονέκτημα κόντρα στη Μονακό.

Ποιοι θα απουσιάζουν

Όσον αφορά τους παίκτες που θα είναι διαθέσιμοι οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ προπονούνται μεν κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα, όμως η συμμετοχή τους είναι στον… αέρα.

Εκτός από την αναμέτρηση κόντρα στον Ολυμπιακό θα είναι ο Τζόναθαν Μότλι, ο οποίος χτύπησε στο τελευταίο ντέρμπι με την Εφές και δεν ακολούθησε την αποστολή στον Πειραιά. Από την άλλη, πρόβλημα έχει και ο Σερτάτς Σανλί, ο οποίος ήρθε με την ομάδα, αλλά η συμμετοχή του θα αποφασιστεί την τελευταία στιγμή.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Ματέι Μπολτάουζερ (Σλοβενία), Τόμισλαβ Χορντόφ (Κροατία) και Όλεγκς Λάτισεβς (Λετονία).

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024