Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Χωρίς Μότλεϊ η Φενερμπαχτσέ κόντρα στον Ολυμπιακό, αμφίβολος και ο Σανλί

Χωρίς Μότλεϊ η Φενερμπαχτσέ κόντρα στον Ολυμπιακό, αμφίβολος και ο Σανλί

Ο Τζόναθαν Μότλεϊ δεν θα αγωνιστεί στην αυριανή αναμέτρηση της Φενέρ με τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (12/4,21:15) – Αμφίβολη και η συμμετοχή του Σερτάτς Σανλί

Ολυμπιακός και Φενέρμπαχτσε προετοιμάζονται για την αναμέτρηση της 34ης και τελευταίας αγωνιστικής της Euroleague (12/4,21:15) στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, σε ένα ματς που θα κρίνει και την τελική κατάταξη των δύο ομάδων στην βαθμολογία της διοργάνωσης. Η ομάδα του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, ωστόσο, έχει ένα πολύ σημαντικό πρόβλημα να διαχειριστεί, αφού δεν θα ταξιδέψει στην Αθήνα με την υπόλοιπη αποστολή, Τζόναθαν Μότλεϊ, ο οποίος τραυματίστηκε στην αριστερή γάμπα στο ματς με την Εφές για το τουρκικό πρωτάθλημα.

Ο Αμερικανός σέντερ θα παραμείνει στην Κωνσταντινούπολη για συνεχίσει την θεραπεία του.

Επίσης, την αποστολή της τουρκικής ομάδας θα ακολουθήσει ο Σερτάτς Σανλί, ωστόσο, η δική του συμμετοχή στο ματς με τους ερυθρόλευκους θα κριθεί τελευταία στιγμή, αφού και αυτός αποκόμισε ένα μυϊκό πρόβλημα στον δεξί δικέφαλο στο ματς με την Εφές και δεν είναι ακόμα γνωστό εάν είναι στο 100% για να αγωνιστεί.

Αυτό σημαίνει ότι το βάρος στη θέση «5» θα πέσει στους ώμους του Γιώργου Παπαγιάννη για το ματς με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Φαλ: «Δεν έχουμε προτίμηση για αντίπαλο στα playoffs»

Ο Μουστάφα Φαλ μίλησε στη media day του Ολυμπιακού για το επικείμενο κρίσιμο παιχνίδι με τη Φενέρμπαχτσε (12/4, 21.15), αλλά και για το αν έχει κάποια προτίμηση όσον αφορά τον αντίπαλο των Πειραιωτών στα playoffs.

«Θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Είναι καλή ομάδα και καλά δουλεμένη. Θα παλέψουμε για τη νίκη. Θα είναι μάχη», είπε ο θηριώδης σέντερ και στη συνέχεια στάθηκε στους αντίπαλους ψηλούς καθώς και για τις μεθόδους τις οποίες θα ακολουθήσει για να τους αναχαιτίσει.

«Θα ακολουθήσω το πλάνο του κόουτς. Αν μου πει να πάω πιο ψηλά θα το κάνω. Εάν μου πει να μείνω πίσω θα το κάνω. Θα αποφασίσει ο κόουτς».

Όταν ρωτήθηκε για τους ενδεχόμενους αντιπάλους τους οποίους θα συναντήσει ο Ολυμπιακός στα πλέι οφ, ο ίδιος ξεκαθάρισε ότι δεν τον απασχολεί το όνομα της ομάδας που θα βρεθεί στο δρόμο του.

«Δεν έχω προτίμηση. Είναι δύο πολύ καλές ομάδες. Παίζουν διαφορετικό μπάσκετ και θα είναι δύσκολα παιχνίδια. Επιπλέον εμείς δεν έχουμε το αβαντάζ έδρας και αυτό το κάνει ακόμη πιο δύσκολο. Αλήθεια δεν έχω κάποια προτίμηση», δήλωσε ο Γάλλος.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024