Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι είπε ο Μπαρτζώκας για την αγκαλιά με τον Πίτερς και την κατάσταση των Μιλουτίνοφ – Πετρούσεφ

Τι είπε ο Μπαρτζώκας για την αγκαλιά με τον Πίτερς και την κατάσταση των Μιλουτίνοφ – Πετρούσεφ

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας αποκάλυψε σε τι κατάσταση βρίσκονται οι Μιλουτίνοφ και Πετρούσεφ, ενώ έκανε ειδική αναφορά στην αγκαλιά με τον Πίτερς και όσα γράφτηκαν τις τελευταίες μέρες.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ήταν για ακόμη μια φορά απολαυστικός στη media day ενόψει ενόψει του αυριανού (12/4) αγώνα του Ολυμπιακού με την Φενέρμπαχτσε (21:15) για την 34η αγωνιστική της EuroLeague.

Ο Έλληνας τεχνικός μίλησε για την αγκαλιά με τον Άλεκ Πίτερς, μετά το συμβάν στον αγώνα με το Περιστέρι που ο Αμερικανός φόργουορντ δεν έδωσε το χέρι στο προπονητή του και τόνισε ότι το έκαναν για πλάκα, ενώ σχολίασε και την κατάσταση που βρίσκονται οι Νίκολα Μιλουτίνοφ και Φίλιπ Πετρούσεφ.

Ακόμα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνισε ότι οι ερυθρόλευκοι δεν θα μπουν στην λογική να επιλέξουν αντίπαλο, αφού δεν το έχουν κάνει ποτέ.

Aναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Συζητιέται αν εμείς θα επιλέξουμε αντίπαλο; Διαχρονικά ο Ολυμπιακός δεν το έχει κάνει ποτέ, ούτε εγώ, ούτε κανείς από τους παίκτες μας. Σεβόμαστε την προσπάθεια που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Έχουμε κάνει 21 νίκες στην Ευρωλίγκα. Θεωρούμε πολύ τιμητικό για την ομάδα ότι για 3η σερί χρονιά είμαστε στα Play Offs και θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητες μας για το Final Four.

Κατά την δική μου αξιολόγηση είναι μεγάλη επιτυχία, με βάση τις συνθήκες που είχαμε φέτος. Εννοείται θα σεβαστούμε και την προσπάθεια μας και τον αντίπαλο, θα παίξουμε όσο καλύτερα μπορούμε και τον κόσμο που έκανε ακόμα ένα sold out εδώ και τόσο καιρό. Θα είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη ένταση και μεγάλο ανταγωνισμό, όπως αρμόζει σε δύο ομάδες playoffs.

Η Ευρωλίγκα είναι ένα πολύ δύσκολο πρωτάθλημα. Στην μία νίκη κρίνεται η δεύτερη θέση με την έκτη. Μία άτυχη στιγμή, μία τυχερή κάποιου άλλου διαμορφώνει αυτή τη κατάσταση. Αλλά αυτό είναι, αυτές είναι οι συνθήκες που πρέπει να παίξουμε».

Για το προφίλ της Φενέρμπαχτσε, ο κόουτς του Ολυμπιακού τόνισε: «Η Φενέρμπαχτσε είναι μια ομάδα που, αυτή τη στιγμή παίζει πάρα πολύ καλά, με βάση τα αποτελέσματα. Έχει ιδιαιτερότητες στο παιχνίδι της. Σουτάρει τον ίδιο αριθμό διπόντων και τριπόντων.

Έχει 5-6 παίκτες που παίζουν με μεγάλη αυτοπεποίθηση. Ουίλμπεκιν, Μπιμπέροβιτς, Σανλί, Χέιζ, έχουν καλά νούμερα, σουτάρουν πολύ, παίζουν καλά. Γενικά είναι μια ομάδα με μεγάλο μ.ο πόντων επί Σάρας και προφανώς θα είναι πολύ δύσκολο απέναντι σε μία ομάδα που έχει κάνει έναν πολύ καλό δεύτερο γύρο, όπως εμείς. Και ο Παπαγιάννης και ο Σανλί σουτάρουν καλά. Είναι μια ομάδα που από το τρίποντο σου δημιουργεί προβλήματα και χρειάζεται μια πολύ καλή συνολική προσπάθεια ομαδικά για να τα καταφέρουμε».

Για την κατάσταση των Μιλουτίνοφ-Πετρούσεφ: «Ιατρικά είναι καλά και οι δύο, αλλά επειδή προέρχονται από απουσία μηνών και κοντά στον ένα μήνα ο Πετρούσεβ, είναι διαφορετικό να είσαι υγιής και διαφορετικό να είσα σε φόρμα για EuroLeague σε αυτό το επίπεδο.

Θα δούμε και την προπόνηση τη σημερινή και θα αποφασίσουμε αν θα είναι ένας από τους δύο ή και οι δύο, αλλά αυτή τη στιγμή ο Φίλιπ είναι πιο πίσω, ουσιαστικά έχει κάνει μιάμιση – δύο ομαδικές προπονήσεις και καταλαβαίνετε ότι είναι δεν είναι στην ίδια φόρμα με τους άλλους. Χρειάζεται μερικές μέρες ακόμα’».

Για το θέμα και την αγκαλιά με τον Πίτερς: «Βγήκε έτσι χθες μια φωτογραφία που είμαστε αγκαλιά (σ.σ με τον Πίτερς). Το κάναμε για πλάκα, του είπα ‘έλα επειδή είμαστε εχθροί να κάνουμε μία αγκαλιά’. Το κάναμε για να γελάσουμε. Νομίζω ότι υπάρχουν στιγμές έντασης, είμαι και εγώ άνθρωπος της έντασης, δημιουργώ πίεση την ώρα του παιχνιδιού στους γύρω μου και καμιά φορά οι αντιδράσεις δεν είναι νορμάλ. Από την άλλη, όμως είναι νορμάλ μέσα στα πλαίσια του αθλητισμού.. Το αν χρησιμοποιήθηκε λίγο παραπάνω (το θέμα με την μη χειραψία) από γνωστούς – αγνώστους, είναι απόλυτα αναμενόμενο».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024