Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Μάντζος για Κασσελάκη: Δεν μπορεί κανείς μόνος να ανατρέψει δεδομένα επειδή έχει ένα καλό TikTok

Μάντζος για Κασσελάκη: Δεν μπορεί κανείς μόνος να ανατρέψει δεδομένα επειδή έχει ένα καλό TikTok

Ο Δημήτρης Μάντζος είπε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ «αναπαρήγαγε προπαγανδιστικά σενάρια που έχουμε δει και στο παρελθόν από trolls της Νέας Δημοκρατίας»

Με αιχμές για τον Στέφανο Κασσελάκη και επίθεση κατά της κυβέρνησης, σχολίασε την πολιτική ατζέντα ενόψει των ευρωεκλογών ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, Δημήτρης Μάντζος.

Κληθείς να σχολιάσει τη χθεσινή συνέντευξη του Στέφανου Κασσελάκη στο MEGA, ο κ. Μάντζος τόνισε αρχικά ότι «είναι δικαίωμά του ως πολιτικού αρχηγού με ποιον θέλει να συνεργαστεί (σ.σ. ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι σκοπεύει να συνεργαστεί με τον Νίκο Ανδρουλάκη), αλλά η δήλωσή του υποδηλώνει και το πώς βλέπει την προοδευτική δημοκρατική παράταξη, η οποία δεν είναι προσωπικό φέουδο κανενός».

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που ζήτησε από τους θεσμούς της Πολιτείας, την ελληνική και την ευρωπαϊκή δικαιοσύνη, τις ανεξάρτητες αρχές και όλους τους φορείς να κάνουν την αποστολή τους»

Όπως είπε χαρακτηριστικά, μάλιστα, «δεν μπορεί κανείς μόνος να ανατρέψει δεδομένα επειδή έχει ένα καλό TikTok, καλή επικοινωνία».

Ο Δημήτρης Μάντζος, μιλώντας στον ΣΚΑΙ 100,3, στάθηκε και στα όσα υπαινίχθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ για το σκάνδαλο των υποκλοπών, εκτιμώντας ότι εκείνος «αναπαρήγαγε προπαγανδιστικά σενάρια που έχουμε δει και στο παρελθόν από trolls της Νέας Δημοκρατίας και από διάφορα δημοσιεύματα, που παραποιούν την πραγματικότητα», ενώ έκανε λόγο για «άδικη, αναιτιολόγητη, αβάσιμη και απαράδεκτη επίθεση με σενάρια συνωμοσίας».

«Το ΠΑΣΟΚ, ισχυρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στον κυνισμό Μητσοτάκη»

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο μόνος πολιτικός αρχηγός που ζήτησε από τους θεσμούς της Πολιτείας, την ελληνική και την ευρωπαϊκή δικαιοσύνη, τις ανεξάρτητες αρχές και όλους τους φορείς να κάνουν την αποστολή τους. Τα αποτελέσματα τα είδαμε την προηγούμενη εβδομάδα με την πρώτη θεσμική νίκη, την απόφαση του ΣτΕ. Αναμένουμε την εκτέλεσή της από την ΑΔΑΕ και τα επόμενα βήματα θα είναι εξίσου θεσμικά και αποτελεσματικά», επισήμανε.

Στη συνέχεια, ο Δημήτρης Μάντζος ξεκαθάρισε πως οι υποκλοπές δεν έχουν «κουράσει», διότι «παραμένουν πάντοτε στην επικαιρότητα χωρίς να είναι δική μας επιλογή. Ήταν απόφαση της δικαιοσύνης, που επανέφερε στην πολιτική ημερήσια διάταξη το ζήτημα», εξήγησε υπογραμμίζοντας, παράλληλα, ότι αυτό «εντάσσεται σε μια γενική εικόνα λειτουργίας του κράτους δικαίου και των θεσμών της Πολιτείας μας, όπως είδαμε με εμφατικό και οδυνηρό τρόπο ακόμα και στην τραγωδία των Τεμπών».

Περιγράφοντας τον στόχο του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές, ο Δημήτρης Μάντζος υπενθύμισε ότι αυτός «δεν εξαντλείται στις ευρωπαϊκές εκλογές. Εμείς λέμε ότι ως πολίτες καλούμαστε να πάρουμε μια απόφαση: θέλουμε να έχουμε μια ισχυρή, αξιόπιστη αντιπολίτευση απέναντι στην αλαζονεία, στην αναποτελεσματικότητα της Νέας Δημοκρατίας και στον κυνισμό στην άσκηση εξουσίας από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και την κυβέρνησή του; Τότε, ψηφίζουμε ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής».

«Για να είναι ισχυρό, να αυξήσει τα ποσοστά του σε σχέση με τις ευρωεκλογές του 2019 και τις εθνικές εκλογές του 2023. Εμείς δεν θέλουμε τη δεύτερη θέση ως φετιχιστικό αυτοσκοπό, αλλά ως εντολή του λαού για να πάρουμε τις πρωτοβουλίες εκείνες που θα κάνουν τη δημοκρατική προοδευτική παράταξη μια αξιόπιστη και ελκυστική κυβερνητική επιλογή», σημείωσε καταληκτικά.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024