Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣΟΚ για Κασσελάκη: Αυτά που λέει είναι ταυτόσημα με όσα διακινεί ο Γεωργιάδης και τα κυβερνητικά τρολ

ΠΑΣΟΚ για Κασσελάκη: Αυτά που λέει είναι ταυτόσημα με όσα διακινεί ο Γεωργιάδης και τα κυβερνητικά τρολ

Το ΠΑΣΟΚ σχολίασε την συνέντευξη Κσσελάκη στο MEGA, διερωτώμενο γιατί δεν δημοσιοποιεί και την περουσιακή του κατάσταση, αφού παρουσίασε το σπίτι του 1,8 εκατ. ευρώ

«Ο Νίκος Ανδρουλάκης είναι ο μόνος πολιτικός, που προσέφυγε στην ελληνική και ευρωπαϊκή δικαιοσύνη, αποκαλύπτοντας το σκάνδαλο των υποκλοπών και επιτυγχάνοντας μια πρώτη νίκη σε βάρος του παρακράτους του Μαξίμου με την απόφαση του ΣτΕ», απαντά το ΠΑΣΟΚ στα όσα δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης στη συνέντευξή του στο MEGA.

Όπως τονίζει η Χαριλάου Τρικούπη, ο κ. Ανδρουλάκης το έπραξε αυτό, «σε αντίθεση με υπουργούς της Νέας Δημοκρατίας και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ που δεν κίνησαν καμία νομική διαδικασία, αν και ήταν θύματα», για να ρωτήσει: «Άραγε ποιοι είναι οι εκβιαζόμενοι, κ. Κασσελάκη;».

«Ο άλλοτε υποψήφιος υπουργός της Νέας Δημοκρατίας τα λέει όλα αυτά από ανοησία ή ιδιοτέλεια; Γιατί είναι ταυτόσημα με όσα διακινεί ο Άδωνις Γεωργιάδης και τα κυβερνητικά τρολ», σημειώνει χαρακτηριστικά.

Και προσθέτει ότι «προκαλεί σε κάθε περίπτωση εντύπωση που ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μας παρουσίασε το νέο του σπίτι αξίας 1,8 εκατομμυρίων ευρώ, αρνείται πεισματικά να δημοσιοποιήσει την περιουσιακή του κατάσταση, όπως συμβαίνει με όλους τους πολιτικούς αρχηγούς. Αν είναι αλήθεια τόσο πετυχημένος και δεν φοβάται τίποτα, γιατί αρνείται να δηλώσει σε πόσες εταιρείες συμμετείχε και να δημοσιοποιήσει το πόθεν έσχες του πριν από τις ευρωεκλογές;».

Κασσελάκης: Δεν θα συνεργαστώ με τον Νίκο Ανδρουλάκη

Σημειώνεται ότι ο  πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, στη συνέντευξή του, δήλωσε πως θα δεν θα συνεργαστεί σε καμία περίπτωση με το ΠΑΣΟΚ και τον Νίκο Ανδρουλάκη, τονίζοντας πως το μισό ΠΑΣΟΚ απέδειξε πως δεν είναι προοδευτικό με τη στάση του στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και στα «μη κρατικά μη κερδοσκοπικά πανεπιστήμια».

Επίσης, σημείωσε πως είναι «δικό του θέμα να αποδείξει ότι δεν είναι εκβιαζόμενος», μιλώντας για το σκάνδαλο των υποκλοπών και τους λόγους παρακολούθησης του κ. Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024