Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κάποιος να φροντίσει την Μπιάνκα Σενσόρι, τη «γυμνή» σύζυγο του Κάνιε Γουέστ

Κάποιος να φροντίσει την Μπιάνκα Σενσόρι, τη «γυμνή» σύζυγο του Κάνιε Γουέστ

Αυτοί που καλύπτουν το συγκεκριμένο ρεπορτάζ, ανά τον κόσμο, υποστηρίζουν ότι η Μπιάνκα αντιγράφει στιλιστικά την πρώην του Κάνιε, την Κιμ Καρντάσιαν. Αυτό είναι το μικρότερο πρόβλημα σε σχέση με αυτή τη γυναίκα.

Η Μπιάνκα Σενσόρι αντιγράφει την πρώην του συζύγου της, την Κιμ Καρντάσιαν ξανά και ξανά γράφουν αντίστοιχα άρθρα στα διάφορα σάιτ ανά τον κόσμο, καθώς η Σενσόρι βγαίνει έξω με ένα βαθύ V σε ένα λευκό φόρεμα που είχε φορέσει στο παρελθόν η σταρ των ριάλιτι.

Η Μπιάνκα, 29 ετών, ήταν μαζί με τον ράπερ, 46 ετών, καθώς παρευρέθηκαν στο πάρτι γενεθλίων του Ty Dolla $ign στο Δυτικό Χόλιγουντ το βράδυ της Τετάρτης και έκτοτε όλοι όσοι ασχολούνται με αυτά μιλούν για πιστό copy-paste.

Βρείτε τις διαφορές στο παρακάτω βίντεο 

Γνωστός «κοληματίας» ο τύπος

Βέβαια, δεν είμαστε καθόλου σίγουροι ότι η Μπιάνκα επιλέγει αυτά τα outfit μόνη της και δεν τις τα επιβάλει ο Κάνιε, ο οποίος είναι γνωστός «κολληματίας». Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, που από τότε που είναι μαζί η Μπιάνκα άλλαξε το στυλ της –κυριολεκτικά βγήκε από τα προηγούμενα ρούχα της, αφού πλέον κυκλοφορεί σχεδόν γυμνή σε κάθε δημόσια εμφάνισή της.

Το διάφανο καλσόν χωρίς εσώρουχα και ένα μαξιλάρι στο στήθος αντί για top δε θεωρούνται στάιλινγκ, μάλλον το αντίθετο αυτού.

Δεν είναι λίγοι τη φίλοι της Μπιάνκα που της έχουν μιλήσει για τον χειρισμό και τον ναρκισσισμό του Κάνιε

Πίσω στην αρχική μας ιστορία

Η αρχιτέκτονας του Yeezy (αυτός ήταν ο ρόλος της πριν γίνει κυρία Γουέστ) παρουσίασε το εντυπωσιακό στήθος της με ένα τυπικά αποκαλυπτικό λευκό μίνι φόρεμα και ένα V, το οποίο βουτούσε κάτω από τον αφαλό.

Η Μπιάνκα, η οποία στο παρελθόν έχει εμφανιστεί με διάφορες «στολές» που θυμίζουν την Κιμ Καρνάσιαν την εποχή που κι αυτή ήταν με τον Κάνιε (τυχάιο;) για άλλη μια φορά έμοιαζε εντυπωσιακά με την ιδρύτρια της SKIMS.

Η Κιμ φόρεσε μια σχεδόν πανομοιότυπη «στολή» στο πάρτι των 34ων γενεθλίων της πριν από 10 χρόνια, η οποία κουβαλούσε παρόμοια χαμηλό ντεκολτέ και statement ώμους. Η Κιμ φόρεσε το λευκό φόρεμα μήνες αφότου παντρεύτηκε τον Κάνιε, τον Μάρτιο του 2014 σε μια πολυτελή τελετή στην Ιταλία.

Πέρασαν δέκα χρόνια και ο Κάνιε κυκλοφόρησε με τη νέα του σύζυγο, Μπιάνκα, με ένα πανομοιότυπο φόρεμα για τα γενέθλια του ράπερ.

Συμπτώσεις;

Ο Κάνιε ακολούθησε στιλιστικά το άλλο του μισό με ένα λευκό T-shirt και ένα παντελόνι, το οποίο συνδύασε με ένα ζευγάρι μπότες Timberland.

Οι σπαρταριστές εμφανίσεις της Μπιάνκα έχουν προκαλέσει ανατριχίλες τους τελευταίους μήνες, καθώς κυκλοφορεί με τον Κάνιε φορώντας σύνολα που δεν θεωρούνται σύνολα.

«Πιστεύετε ότι ο Κάνιε προσπαθεί να διαμορφώσει την Μπιάνκα σε μια εκδοχή της Κιμ;» ρωτάνε τα αντίστοιχα μέσα τα οποία ασχολούνται με το θέμα. «Ε ναι», είναι η ξεκάθαρη απάντηση. Δεν είναι λίγοι τη φίλοι της Μπιάνκα που της έχουν μιλήσει για τον χειρισμό και τον ναρκισσισμό του Κάνιε.

Μέχρι και ο πατέρας της Μπιάνκα εναντιώθηκε δημόσια για την εικόνα της κόρης του, η οποία μοιάζει με αξεσουάρ του ράπερ και όχι με σύντροφός του.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024