Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τον Τζορτζ στο γήπεδο - Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ με τον Τζορτζ στο γήπεδο – Η πρώτη εμφάνιση μετά την αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον

Η πρώτη δημόσια εμφάνιση του πρίγκιπα Γουίλιαμ με τον μεγαλύτερο γιο του πρίγκιπα Τζορτζ μετά τη σοκαριστική αποκάλυψη της Κέιτ Μίντλετον πως πάσχει από καρκίνο.

Ο πρίγκιπας Γουίλιαμ έκανε την πρώτη δημόσια εμφάνιση με τον μεγαλύτερο γιο του Τζορτζ μετά την αποκάλυψη που έκανε δημόσια η Κέιτ Μίντλετον στις 22 Μαρτίου σχετικά με τη υγεία της.

Παρακολούθησαν από τις εξέδρες του Μπέρμιγχαμ την νίκη της αγαπημένης τους Aston Villa επί της Lille OSC κατά τη διάρκεια του προημιτελικού του UEFA Europa Conference League.

Οπως αναφέρει το Ηello, ο Γουίλιαμ και ο Τζορτζ έδειχναν νευρικοί κατά τη διάρκεια του αγώνα, ενώ ο πρίγκιπας της Ουαλίας εθεάθη όρθιος να χειροκροτεί την ομάδα του όταν αυτή πέτυχε το πρώτο της γκολ.

Ένθερμος υποστηρικτής ο πρίγκιπας Τζορτζ

Οι κάμερες κατέγραψαν τον 10χρονο πρίγκιπα Τζορτζ να φορά το κασκόλ της αγαπημένης του ομάδας, καθώς ο πατέρας του στεκόταν δίπλα μαζί με τον ποδοσφαιριστή Τάιρον Μινγκς (Tyrone Mings).

Σημειώνεται ότι η Aston Villa εξασφάλισε τη νίκη με σκορ 2-1. Σύμφωνα με το δημοσίευμα είναι γνωστή η αγάπη του πρίγκιπα της Ουαλίας για την ομάδα για την οποία έχει βρεθεί πολλές φορές στο γήπεδο όλα αυτά τα χρόνια.

Η οικογένεια παραμένει στο εξοχικό της στο Άνμερ Χολ του Νόρφολκ μαζί με τους γονείς της Κέιτ μέχρι τις 17 Απριλίου που τα παιδιά θα επιστρέψουν στο σχολείο.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024