Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τι συμβαίνει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο...

Τι συμβαίνει με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο…

Μέρα με την ημέρα ξεχωριστά πηγαίνουν ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και οι Μιλγουόκι Μπακς, για την επιστροφή του στα παρκέ. Με μπότα εμφανίστηκε ο Greek Freak.

Δέκα μέρες πριν από την έναρξη των playoffs του NBA και άπαντες έχουν στραμμένο το βλέμμα τους στον Γιάννη Αντεντοκούνμπο και στο πότε εκείνος θα μπορέσει να ξεπεράσει το πρόβλημα που αποκόμισε στη γάμπα.

Οι εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε έδειξαν πως θα χάσει τα τρία τελευταία ματς της regular season. ο Αντετοκούνμπο στο χθεσινό παιχνίδι του Μιλγουόκι, στο Fiserv Forum, φορούσε προστατευτική μπότα ώστε να ελαχιστοποιήσει την καταπόνηση στο αριστερό του πόδι.

Οι ρεπόρτερ των Μπακς ρώτησαν τον Ντοκ Ρίβερς και εκείνος τους είπε πριν από τον αγώνα τα εξής:

«Υπάρχει ανακούφιση μετά από τη διάγνωση. Το να μην τον έχουμε στο υπόλοιπο της κανονικής περιόδου δεν είναι σπουδαίο, ωστόσο υπάρχει ανακούφιση. Δεν υπάρχει όμως χρονοδιάγραμμα ή κάτι τέτοιο. Έχουμε την καλύτερη ομάδα για να δουλέψει μαζί του. Και δεν υπάρχει κάποιος που δουλεύει περισσότερο από εκείνον, το ξέρουμε αυτό. Θα επιστρέψει όταν μπορεί να επιστρέψει. Το πότε, θα το μάθουμε στην πορεία», είπε ο έμπειρος προπονητής.

«Ελπίζω ότι θα είναι έτοιμος για τα playoffs, θέλω να πω, δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος, απλώς ελπίζω ότι θα τα καταφέρει. Αμφιβάλλω αν θα ταξιδέψει μαζί μας, αν και έρχεται πολύς κόσμος στα εκτός έδρας παιχνίδια οπότε δεν νομίζω ότι θα χαλάσει η αποθεραπεία του. Δεν νομίζω ότι υπάρχει βαθμός στη σοβαρότητα του τραυματισμού του. Επίσης, μιλάμε για τον Γιάννη, δεν είναι χαρούμενος, θέλει να παίζει κάθε βράδυ, κάθε λεπτό. Σιχαίνεται να βγαίνει. Πολλοί σαν εκείνον κάνουν αυτό που αγαπούν και αυτό που τους δίνει χαρά, οπότε όταν τους το παίρνεις, τους επηρεάζει» πρόσθεσε ο Ρίβερς.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024