Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Παναθηναϊκός: Για να βάλει… σφραγίδα στην 2η θέση απέναντι στην Άλμπα

Παναθηναϊκός: Για να βάλει… σφραγίδα στην 2η θέση απέναντι στην Άλμπα

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ και με νίκη σφραγίζει την 2η θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα Βερολίνου για την 34η και τελευταία αγωνιστική απόψε το βράδυ (11/4, 21.15, Novasports Prime) στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και με νίκη σφραγίζουν την 2η θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει ρεκόρ 22-11 και προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες, οι οποίες τον έφεραν σε αυτήν την πλεονεκτική θέση έναντι των αντιπάλων του και παρά το γεγονός πως ισοβαθμεί με τη Μονακό και την Μπαρτσελόνα υπερέχει στην μεταξύ τους ισοβαθμία.

Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός

Η Άλμπα από την άλλη έχει βίο αντίθετο και βρίσκεται στην τελευταία θέση με 5-28 και θα αντιμετωπίσει τους «πράσινους» με πολλά προβλήματα εξαιτίας μιας ίωσης που ταλαιπωρεί αρκετούς από τους παίκτες της. Ο προπονητής της δήλωσε πως δεν ξέρει καν σε ποιους μπορεί να υπολογίζει για την σημερινή αναμέτρηση.

Ο Παναθηναϊκός δεν έχει αγωνιστικά προβλήματα και ο Τούρκος τεχνικός μπορεί να υπολογίζει σε όλους του τους παίκτες, κάτι το οποίο δεν είναι και πολύ σύνηθες φέτος καθώς είναι από τις λιγοστές φορές που το «τριφύλλι» θα παραταχθεί πλήρες.

Αν ο Παναθηναϊκός τερματίσει τελικά στην 2η θέση θα παίξει με τον 7ο της κατάταξης που θα προκύψει μέσω του νεοσύστατου play-in tournament που λαμβάνει χώρα για πρώτη φορά στην Euroleague.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024