Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αλεξανδρούπολη: Δικάζεται σήμερα ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτρια

Αλεξανδρούπολη: Δικάζεται σήμερα ο καθηγητής που κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτρια

Ο 46χρονος αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι είναι θύμα σκευωρίας, ενώ λέει ότι το κατηγορητήριο θα καταπέσει πολύ σύντομα

Ενώπιον του δικαστηρίου θα βρεθεί σήμερα ο καθηγητής  Λυκείου στην Αλεξανδρούπολη, ο οποίος κατηγορείται για ασέλγεια σε μαθήτρια.

Ο 46χρονος είχε αφεθεί ελεύθερος μέχρι τη δίκη του, με τον όρο να μην πλησιάζει το σχολείο και τη μαθήτρια που τον κατήγγειλε

Μετά την καταγγελία της 17χρονης μαθήτριας, ο 46χρονος συνελήφθη και το πρωί της Δευτέρας μεταφέρθηκε στο Δικαστικό Μέγαρο της Αλεξανδρούπολης.

Στη συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος μέχρι να δικαστεί σήμερα Πέμπτη, με όρο να μην πλησιάζει το σχολείο αλλά και τη μαθήτρια που τον κατήγγειλε.

Ο 46χρονος καθηγητής αρνείται τις κατηγορίες υποστηρίζοντας ότι είναι θύμα σκευωρίας.

«Το κατηγορητήριο είναι για διατάραξη ησυχίας στο σχολείο, που υπηρετώ για πάνω από δέκα χρόνια, και θα καταπέσει πολύ σύντομα. Το κατηγορητήριο λέει και για απειλή. Είναι όλα συκοφαντίες» δήλωσε ο ίδιος.

Ποιος είναι ο καθηγητής

Σύμφωνα με το βιογραφικό του, ο 46χρονος σπούδασε Βιολογία στο Πανεπιστήμιο της Κρήτης και το 2007 διορίστηκε ως καθηγητής.

Έχει διδάξει σε τέσσερα γενικά Λύκεια σε Κομοτηνή, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη, ενώ στο Facebook δηλώνει συγγραφέας, αποκαλείται Όμηρος στην τοποθεσία Τροία, ισχυρίζεται ότι είναι ιατρικός σύμβουλος της Εθνικής Ομάδας και πως εργάζεται ως καθηγητής στο Χόγκουαρτς.

Μαθητές του εξήγησαν τις προηγούμενες μέρες στο Live News ότι ο καθηγητής τους από τα Χριστούγεννα και μετά άλλαξε εντελώς συμπεριφορά. «Πριν τα Χριστούγεννα έκανε μάθημα μια χαρά. Μετά άρχισε να συμπεριφέρεται περίεργα και να λέει πράγματα που δεν βγάζουν νόημα», λένε οι μαθητές του.

Σε φωτογραφίες που ανέβαζε ο ίδιος τον περασμένο Νοέμβριο απεικονίζονται οι παραδόσεις στο τμήμα Βιολογίας μαζί με τους μαθητές τους.

Πολλές είναι και οι αναρτήσεις του για το έθνος, ενώ πίσω στο 2010 ο 46χρονος καθηγητής ήταν υποψήφιος με τη Λαϊκή Συσπείρωση συγκεντρώνοντας 33 σταυρούς.

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024