«Ο Ρονάλντο επικοινώνησε με τον Σαουδάραβα υπουργό Αθλητισμού και του ζήτησε συγγνώμη»
Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Σαουδική Αραβία, ο Κριστιάνο Ρονάλντο επικοινώνησε με τον υπουργό Αθλητισμού της χώρας και απολογήθηκε για τον τρόπου που αποβλήθηκε σε αναμέτρηση της Αλ Νασρ.
Με αποκλεισμό δύο αγωνιστικών και πρόστιμο περίπου 5.000 ευρώ, αναμένεται να τιμωρηθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο, για την αποβολή του στον ημιτελικό του Σούπερ Καπ Σαουδικής Αραβίας.
Ο διάσημος Πορτογάλος της Αλ Νασρ, αποβλήθηκε στον αγώνα με την Αλ Χιλάλ, όταν στο 86ο λεπτό κι ενώ η ομάδα του έχανε με 2-0 (τελικά ηττήθηκε με 2-1) κτύπησε με αγκωνιά έναν αντίπαλο του, ενώ στην συνέχεια, κάλεσε τους φιλάθλους να τον χειροκροτήσουν ειρωνικά, για την απόφαση του.
Η συγνώμη του Κριστιάνο Ρονάλντο
Σύμφωνα με τους κανονισμούς, για την συγκεκριμένη συμπεριφορά προβλέπεται η προαναφερθείσα ποινή, την ώρα που ο 39χρονος επιθετικός, έσπευσε να ζητήσει συγγνώμη, απευθυνόμενος στα… υψηλά κλιμάκια της χώρας που τον φιλοξενεί.
Οπως αποκάλυψε η αθλητική εφημερίδα της Σαουδικής Αραβίας «Arriyadiyah», ο Ρονάλντο επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Σαουδάραβα υπουργό Αθλητισμού, Αμπντουλαζίζ μπιν Τουρκί Αλ Φαϊζάλ και του ζήτησε συγγνώμη, αναγνωρίζοντας ότι έκανε λάθος.
- «Φωτιά» οι τιμές για το φετινό πασχαλινό τραπέζι- Έως και 20% αύξηση από πέρσι
- Στο μυαλό του ζωγράφου Δημήτρη Ρόκου: «Άνδρες της διπλανής πόρτας καμαρώνουν αυτάρεσκα με τα όπλα τους»
- Αμπελόκηποι: Τι λέει ο αρχιτέκτονας και CEO ιδιοκτήτης της στάνης στην ταράτσα κτιρίου – Ανακοίνωση ΕΦΕΤ
- Πώς θα παίξει ο Άρης στο κομβικό παιχνίδι με τον Λεβαδειακό
- Τουρισμός: Ποια είναι τα πιο περιζήτητα επαγγέλματα και δεξιότητες
- Φρουτο-δυστοπία, AI slop και μισογυνισμός: Τι είναι το «fruit drama» που έχει καταλάβει το TikTok;




