Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Ισόπαλη η ματσάρα και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς (vids)

Ρεάλ Μαδρίτης – Μάντσεστερ Σίτι 3-3: Ισόπαλη η ματσάρα και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς (vids)

Σε ένα παιχνίδι που τα είχα όλα, Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι πρόσφεραν γκολ και θέαμα μένοντας ισόπαλες (3-3) στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα προημιτελικά του Champions League.

Τι να πει κανείς γι’ αυτό το παιχνίδι! Ρεάλ Μαδρίτης και Μάντσεστερ Σίτι μας πρόσφεραν ένα από τα καλύτερα ματς της χρονιάς, μένοντας ισόπαλες με 3-3 στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου», στο πλαίσιο της πρώτης μεταξύ τους αναμέτρησης για τα προημιτελικά του Champions League, και άφησαν ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς του «Έτιχαντ».

Ο αγώνας ήταν αδιανόητος από την αρχή μέχρι το τέλος. Μπορεί οι «πολίτες» να προηγήθηκαν νωρίς, όμως οι «μερένγκες» έφεραν τα πάνω-κάτω κάνοντας την ανατροπή. Η απάντηση των παικτών του Πεπ Γκουαρντιόλα ήρθε με τον ίδιο τρόπο, αφού πήραν εκείνοι τα ηνία, για να έρθουν οι Ισπανοί να φέρουν το ματς στα ίσα στο φινάλε!

Το παιχνίδι ξεκίνησε ιδανικά για τη Μάντσεστερ Σίτι, η οποία κέρδισε φάουλ σε καλό σημείο, μόλις στο 2ο λεπτό της συνάντησης. Ο Μπερνάρντο Σίλβα κατάφερε να πιάσει στον… ύπνο τον Αντρέι Λούνιν και με απευθείας εκτέλεση να ανοίξει το σκορ για το σύνολο του Πεπ Γκουαρντιόλα.

Η Ρεάλ παρόλα αυτά έδειξε πως έχει τεράστια ψυχραιμία και γύρισε… τούμπα το ματς. Αρχικά, στο 12′ ο Εντουαρντό Καμαβινγκά δοκίμασε το πόδι του εκτός περιοχής, με την μπάλα να κοντράρει κάπου και να μπερδεύει τον Ορτέγκα, κάνοντας το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα, ο Ροντρίγκο έφυγε στον ανοιχτό χώρο, βρέθηκε μπροστά από τον τέρμα και βρήκε τον δρόμο προς τα δίχτυα και έδωσε τα ηνία στους «μερένγκες» με το 2-1.

Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε αισθητά με το 2-1 να παραμένει έως το τέλος του ημιχρόνου, με την ομάδα του Κάρλο Αντσελότι να πηγαίνει στα αποδυτήρια για τη ανάπαυλα μπροστά στο σκορ με 2-1.

Στο δεύτερο μέρος η Μάντσεστερ Σίτι ήταν πιο πιεστική, συνεχίζοντας να έχει την μπάλα στα πόδια, αλλά και τις ευκαιρίες με το μέρος της. Μία από αυτές μετατράπηκε και σε γκολ στο 66′ για το 2-2 με δράστη τον Φιλ Φόντεν που έκανε ένα εκπληκτικό τελείωμα.

Οι «πολίτες» δεν είχαν… όρεξη να μείνουν εκεί και πέντε λεπτά μετά ο Γιόσκο Γκβάρντιολ έπιασε έναν «κεραυνό» εκτός περιοχής κάνοντας το 3-2.

Η Ρεάλ δεν είχε πει όμως την τελευταία της λέξη. O Βινίσιους κινήθηκε ωραία από τα αριστερά με την μπάλα και βρήκε στην απέναντι πλευρά τον Φεντερίκο Βαλβέρδε. Εκείνος με ένα μονοκόμματο σουτ νίκησε τον Ορτέγκα για το 3-3 στο 79′. Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το φινάλε του αγώνα, με τις δύο ομάδες να μένουν στο 3-3 και να ετοιμάζονται να λύσουν τις διαφορές στους στη ρεβάνς της Αγγλίας.

Οι συνθέσεις:

ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Λουνίν, Καρβαχάλ, Τσουαμενί, Ρίντιγκερ, Μεντί, Βαλβέρδε, Κρόος (72′ Ντίαθ), Καμαβινγκά, Μπέλινγκχαμ, Ροντρίγκο (72′ Μόντριτς), Βινίσιους (86′ Χοσέλου)

ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΙ: Ορτέγκα, Στόουνς, Ακάντζι, Ντίας, Γκβάρντιολ, Ρόδρι, Κόβατσιτς, Σίλβα, Φόντεν (87′ Άλβαρες), Γκρίλις, Χάαλαντ

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024