Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τους τσάκωσαν στα πράσα: Παρέα Καρυπίδης και «Γιαννάκης» στη Γλυφάδα (pic)

Τους τσάκωσαν στα πράσα: Παρέα Καρυπίδης και «Γιαννάκης» στη Γλυφάδα (pic)

Παρέα και ο Άρης με την ΑΕΚ για Έλληνες διαιτητές στα μεταξύ τους.

Μια χαρούμενη και… αγαπημένη οικογένεια το ελληνικό ποδόσφαιρο. Και η ΑΕΚ με τον Άρη σήμερα έσπευσαν από το πρωί μέχρι το βράδυ να μας το υπενθυμίσουν.

Από το κοινό τους «αίτημα» προς την ΚΕΔ να παίξουν με Ελληνες διαιτητές τα δύο διαδοχικά μεταξύ τους παιχνίδια που έρχονται στα play-offs, μέχρι το απογευματινό τους καφεδάκι στη χλιδή της Γλυφάδας.

Μια παρέα ο Θοδωρής Καρυπίδης με τον περίφημο «Γιαννάκη» Παπαδόπουλο και μαζί τους ο Παναγιώτης Διακοφώτης, που πάει με όλα σαν το… γνωστό αναψυκτικό.

Δείτε τη φωτογραφία:

Αν γίνονται αυτά; Μωρέ και αυτά και άλλα πολλά γίνονται, αλλά εδώ η Επιτροπή Δεοντολογίας της ΕΠΟ δεν κατάφερε την άλλη φορά, λέει, να συνδέσει τον Γιαννάκη Παπαδόπουλο με την ΑΕΚ, όταν το περίφημο «συνεργείο» έκανε πάνω-κάτω την Ελλάδα για τις εκλογές της Ομοσπονδίας. Σιγά μην ενοχληθεί τώρα από ένα απογευματινό καφεδάκι, λίγες ημέρες πριν από τα δύο συνεχόμενα Άρης – ΑΕΚ για τα playoffs της Super League. Ίσα ίσα προάγει και τον πολιτισμό.

Ξύπνησε ο Άρης το πρωί με την ανάγκη λέει να ζητήσει από την ΚΕΔ, τώρα πριν από τα ματς με την ΑΕΚ, να μην τον σφυρίξουν ξανά φέτος ξένοι διαιτητές. Θέλει μόνο Ελληνες. Και η ΑΕΚ έσπευσε να του κάνει το… χατίρι. Αν αυτό θα το χρησιμοποιήσει η ΚΕΔ ως «πρόβα τζενεράλε» για να μας πει αργότερα ότι ο Άρης θα παίζει με Ελληνες διαιτητές και στα υπόλοιπα ματς των playoffs; Θα το καταλάβουμε. Από τις… φωνές.

Sports in

Το νέο «κάδρο» έχει και τον αρχηγό

Η επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου αλλάζει τα δεδομένα ενόψει της τρίτης μάχης Ολυμπιακού - Μπαρτσελόνα για την πρόκριση στο final 4

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024