Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ: Νοκ – άουτ ο Λιβάι Γκαρσία, χάνει το παιχνίδι με τον Άρη

ΑΕΚ: Νοκ – άουτ ο Λιβάι Γκαρσία, χάνει το παιχνίδι με τον Άρη

O Λιβάι Γκαρσία έχει μυϊκό και θα μείνει εκτός από το προσεχές παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Άρη.

Χωρίς τον Λιβάι Γκαρσία θα παραταχθεί η ΑΕΚ στο προσεχές παιχνίδι με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια για την πέμπτη αγωνιστική των πλέι οφ της Super League.

Ο άσος από το Τρινιντάντ και Τομπάγκο βγήκε με ενοχλήσεις στο ημίχρονο του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ και διαπιστώθηκε πως έχει μυϊκό πρόβλημα.

Κάτι που σημαίνει πως θα μείνει εκτός στις επόμενες προπονήσεις και θα φανεί αν θα είναι διαθέσιμος από την άλλη αγωνιστική. Από εκεί και πέρα, συντηρητικό πρόγραμμα ακολούηθσε και ο Νόρντιν Άμπραμπατ που έγινε αναγκαστική αλλαγή με τον ΠΑΟΚ και ενδέχεται να προφυλαχθεί την Κυριακή.

Τέλος, με ατομικό συνέχισε ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς για τον οποίο υπάρχει αισιοδοξία πως θα είναι έτοιμος στα μεγάλα ντέρμπι που θα κρίνουν τον τίτλο. Ο Αυστριακός τερματοφύλακας τραυματίστηκε παραμονή του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στις στατικές φάσεις της τελευταίας προπόνησης.

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Ακυρώνονται 55 διαρκείας ατόμων που προσπάθησαν να περάσουν στο γήπεδο άλλους χωρίς εισιτήριο»

Στην ακύρωση 55 εισιτηρίων διαρκείας προχώρησε η ΠΑΕ ΑΕΚ, καθώς διαπιστώθηκε ότι οι κάτοχοί τους προσπάθησαν να περάσουν κι άλλο άτομο στο γήπεδο.

Η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ τονίζει μάλιστα πως αν τα άτομα που έχουν στερηθεί το διαρκείας τους φέτος για αυτόν τον λόγο, πιαστούν και του χρόνου να έχουν κάνει την ίδια παράβαση, θα τους στερηθεί δια παντός το δικαίωμα να αγοράζουν διαρκείας της Ένωσης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ:

«H ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι στις εντός έδρας αναμετρήσεις με Ολυμπιακό και ΠΑΟΚ, εντοπίστηκαν συνολικά 55 περιπτώσεις στις οποίες κάτοχοι εισιτηρίων διαρκείας προσπάθησαν να περάσουν μαζί τους στο γήπεδο πρόσωπα που δεν είχαν εισιτήριο.

Όπως έχουμε καταστήσει σαφές, το σύστημα ασφαλείας της OPAP Arena επιτρέπει άμεσα τον εντοπισμό τέτοιων περιπτώσεων. Ως εκ τούτου είμαστε στη δυσάρεστη θέση να ανακοινώσουμε πως τα διαρκείας των συγκεκριμένων κατόχων ακυρώνονται για τα υπόλοιπα εντός έδρας ματς της φετινής σεζόν.

Για τους συγκεκριμένους κατόχους διαρκείας, όπως και για όσους έχουν εντοπιστεί σε προηγούμενα παιχνίδια και τα εισιτήρια τους έχουν ακυρωθεί ήδη για το υπόλοιπο της σεζόν, ανακοινώνουμε πως σε περίπτωση που την επόμενη περίοδο εντοπιστούν ξανά να προσπαθούν να περάσουν μαζί τους άτομα χωρίς εισιτήριο, τότε θα τους στερηθεί δια παντός το δικαίωμα να αγοράζουν διαρκείας της ΠΑΕ ΑΕΚ. Όπως και ονομαστικά απλά εισιτήρια.

Ειλικρινά ελπίζουμε κάτι τέτοιο να μη χρειαστεί να συμβεί. Η ΑΕΚ σας χρειάζεται και σας θέλει όλους κοντά της. Όμως, αυτό πρέπει να γίνεται με τις προϋποθέσεις που είμαστε υποχρεωμένοι να τηρούμε για την προστασία της ομάδας και την ασφάλεια όλων μας».

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024