Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου 2-2: Ανοιχτοί λογαριασμοί (vids)

Άρσεναλ – Μπάγερν Μονάχου 2-2: Ανοιχτοί λογαριασμοί (vids)

Άρσεναλ και Μπάγερν έμειναν στο 2-2 στη ματσάρα του «Emirates» για το πρώτο παιχνίδι των προημιτελικών του Champions League και θα λύσουν οριστικά τις διαφορές τους στη ρεβάνς.

Ντερμπάρα χωρίς νικητή στο «Emirates»! Άρσεναλ και Μπάγερν ήρθαν ισόπαλες με 2-2 σε ένα παιχνίδι γεμάτο συγκινήσεις και η πρόκριση στα ημιτελικά του Champions League θα κριθεί στη ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο Μόναχο.

Η Άρσεναλ βρήκε το γκολ της ισοφάρισης και διατήρησε ακέραιες τις ελπίδες πρόκρισης στα ημιτελικά του Champions League.

Ο Μαρτινέλι απείλησε στο 7’ με καλό σουτ για την Άρσεναλ και πέντε λεπτά μετά ο Σάκα με απίθανο πλασέ έκανε το 1-0 για τους «κανονιέρηδες.

Στο 16’ μάλιστα οι γηπεδούχοι έφτασαν κοντά και σε δεύτερο γκολ, αλλά ο Νόιερ έσωσε σε τετ α τετ με τον Γουάιτ και δύο λεπτά από ασίστ του Γκορέτσκα ο Γκνάμπρι έκανε το 1-1.

Στο 30’ ο Σανέ κέρδισε πέναλτι από τον Σαλιμπά και ο Κέιν από την άσπρη βούλα έκανε το 1-2 με το 15ο γκολ του απέναντι στην Άρσεναλ. Στο 35’ μάλιστα ο Σανέ έχασε τεράστια ευκαιρία για να πετύχει και τρίτο γκολ, με την Άρσεναλ να μην απειλεί ξανά μέχρι το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος ο Αρτέτα με τις αλλαγές προσπάθησε να κάνει πιο απειλητική την ομάδα του, αλλά ευκαιρία δεν δημιουργούσε η Άρσεναλ. Μέχρι το 76’ όταν δύο από τους παίκτες που πέρασε στο ματς συνεργάστηκαν και ισοφάρισαν. Ο Ζεσούς με απίθανη ενέργεια άδειασε δύο παίκτες της Μπάγερν και έδωσε στον Τροσάρ που με πλασέ έκανε το 2-2.

Με τη συμπλήρωση 90 λεπτών η Μπάγερν έφτασε μία ανάσα από το τρίτο γκολ, αλλά από το γύρισμα του Μουσιάλα ο Κομάν σημάδεψε δοκάρι και γλίτωσε η Άρσεναλ. Στην τελευταία φάση ο Σάκα ζήτησε πέναλτι για ανατροπή από τον Νόιερ, αλλά διαιτητής και VAR δεν είδαν παράβαση και το ματς ολοκληρώθηκε εκεί.

Οι συνθέσεις:

Άρσεναλ: Ραγιά, Γουάιτ, Γκάμπριελ, Σαλιμπά, Κίβιορ(46’ Ζιντσένκο), Ράις, Ζορζίνιο(66’ Ζεσούς), Έντεγκααρντ, Χάβερτς(86’ Πάρτεϊ), Μαρτινέλι(66’ Τροσάρ), Σακά.

Μπάγερν Μονάχου: Νόιερ, Ντε Λιχτ, Ντάιερ, Λάιμερ, Ντέιβις, Κίμιχ, Γκορέτσκα, Σανέ(66’ Κομάν), Γκνάμπρι(70’ Γκερέρο), Μουσιάλα, Κέιν

Sports in

Σκάνδαλο: Δεν κλήθηκε σε απολογία ο Αλμέιδα για την επίθεση στην Τούμπα

Ο Ματίας Αλμέιδα επιτέθηκε και έπιασε από τον λαιμό άνθρωπο της ΥΑΒΑΧ μετά το τέλος του παιχνιδιού στην Τούμπα, παρόλα αυτά δεν κλήθηκε σε απολογία από τον αθλητικό δικαστή της Super League.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024