Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
iOS 18: Η μεγαλύτερη ανανέωση που έχει γίνει ποτέ στα iPhone είναι προ των πυλών

iOS 18: Η μεγαλύτερη ανανέωση που έχει γίνει ποτέ στα iPhone είναι προ των πυλών

Θα είναι μία από τις μεγαλύτερες ενημερώσεις του iOS - αν όχι η μεγαλύτερη- στην ιστορία της εταιρείας.

Κάθε χρόνο, η Apple παρουσιάζει νέο λειτουργικό λογισμικό για τα προϊόντα της, συμπεριλαμβανομένου του iPhone. Στις αρχές Ιουνίου, εκτιμάται ότι η Apple θα παρουσιάσει το iOS 18, το επόμενο λειτουργικό σύστημα iPhone, στο World Wide Developers Conference. Πληροφορίες αναφέρουν πως η φετινή έκδοση θα είναι ένα εντυπωσιακό γεγονός.

Σύμφωνα με τον Mark Gurman του Bloomberg, η Apple πρόκειται να κάνει αλλαγές σε ένα από τα πιο σημαντικά μέρη του λειτουργικού συστήματος του iPhone: την αρχική οθόνη.

Με την πάροδο των ετών έχουν γίνει πολλές αλλαγές, με το μαύρο φόντο στα πρώτα smartphone iPhone να αλλάζει σε πολύχρωμα wallpapers και τη δυνατότητα προσθήκης δικών σας φωτογραφιών να είναι μια από τις πρώτες ενημερώσεις.

Στη συνέχεια υπήρξαν ωραίες οπτικές βελτιώσεις, όπως το δροσερό Depth Effect που κάνει διακριτικά να φαίνεται ότι τα εικονίδια των εφαρμογών αιωρούνται πάνω από το φόντο.

Πιο πρόσφατα, η Apple προσέθεσε τη δυνατότητα προσθήκης widgets, κάτι που ήταν διαθέσιμο στα τηλέφωνα Android εδώ και πολύ καιρό.

Τώρα, η αρχική οθόνη θα γίνει «πιο προσαρμόσιμη». Ίσως αυτό να είναι στα πρότυπα των βελτιώσεων στην οθόνη κλειδώματος που έγινε με το iOS 16.

Σύμφωνα, πάντα, με τον Gurman η φετινή ενημέρωση του iOS είναι μία από τις αναμενόμενες, λέγοντας: «Μου είπαν ότι το νέο λειτουργικό σύστημα θεωρείται στην εταιρεία ως μία από τις μεγαλύτερες ενημερώσεις του iOS -αν όχι η μεγαλύτερη- στην ιστορία της εταιρείας. Με αυτή τη γνώση, το συνέδριο προγραμματιστών της Apple τον Ιούνιο θα πρέπει να είναι αρκετά συναρπαστικό«.

Πιο πρόσφατα, έχει αναφερθεί ότι η Apple βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με τη Google για να φέρει τα χαρακτηριστικά γεννητικής τεχνητής νοημοσύνης Gemini στο iPhone.

Μαζί με τη νέα αρχική οθόνη, ο Gurman λέει ότι η Apple θα επικεντρωθεί σε «εργαλεία AI που βοηθούν στη διαχείριση της καθημερινής σας ζωής» και όχι σε χαρακτηριστικά AI όπως αυτά του ChatGPT, για παράδειγμα.

Το iOS 18 φημολογείται ότι θα περιλαμβάνει νέες δυνατότητες παραγωγικής τεχνητής νοημοσύνης για μια σειρά λειτουργιών και εφαρμογών iPhone, όπως Siri, Spotlight, Apple Music, Health, Messages, Numbers, Pages, Keynote, Shortcuts και άλλα. Η Apple φέρεται να συζητά συνεργασίες με εταιρείες όπως η Google, η OpenAI και η Baidu (για την Κίνα) για τουλάχιστον ορισμένες από αυτές τις δυνατότητες.

Εως την παρουσίαση του νέου iOS μπορείτε και εσείς να κάνετε δικό σας ένα iPhone από το SHOPFLIX.gr σε έως 60 άτοκες δόσεις.

Είτε θέλετε το τελευταίο iPhone 15, είτε το iPhone 14 ή ακόμα και το iPhone 13 όλα θα τα βρείτε σε υπέροχα χρώματα για να επιλέξετε αυτό που σας αρέσει και θα τα παραλάβετε εύκολα και άμεσα στην πόρτα σας σε όποιο σημείο της Ελλάδας και αν μένετε.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024