Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Η πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη

Η πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη

Η Alica Schmidt εμφανίζεται ως άλλη Πάμελα Άντερσον και τρέχει στη θάλασσα, με τους θαυμαστές της να την αποκαλούν Ελληνίδα θεά Αφροδίτη.

Με ένα βίντεο εμπνευσμένο από το Baywatch, η Alica Schmidt, γνωστή ως η πιο σέξι αθλήτρια του κόσμου, ανεβάζει τη θερμοκρασία στα ύψη τρέχοντας στη θάλασσα με το μπικίνι της.

Η Alica Schmidt αγωνίζεται σε αγώνες 400 μέτρων για τη Γερμανία και αυτή την περίοδο βρίσκεται σε προπονητικό κέντρο στη Νότια Αφρική. Φρόντισε όμως να περάσει τον ελεύθερο χρόνο της στις γραφικές παραλίες της χώρας.

Η διάσημη αθλήτρια βιντεοσκόπησε τον εαυτό της να τρέχει μέσα και έξω από τη θάλασσα και ανέβασε τις εντυπωσιακές εικόνες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, επισημαίνοντας πως της έδωσε «θεραπευτική ενέργεια».

Η αθλήτρια και μοντέλο Alica Schmidt ανέδειξε την πολύ τονισμένη σιλουέτα της καθώς έτρεχε μέσα στα υπέροχα γαλάζια νερά της θάλασσας.

Στο κλιπ που ξεκινά με την ίδια να κοιτάζει μακριά από την κάμερα και να τρέχει στη θάλασσα, φαίνεται να πηδά στα κύματα ενώ τα μαλλιά της βρέχονται από το νερό.

Αφού γύρισε το βίντεο σε στυλ Baywatch, πόζαρε για εντυπωσιακά στιγμιότυπα στη χρυσή άμμο. Οι εντυπωσιακές εικόνες ενθουσίασαν τους θαυμαστές της, με πολλούς να τη συγκρίνουν με την αρχαία Ελληνίδα θεά Αφροδίτη.

Ήταν το 2017 που το αυστραλιανό περιοδικό Busted Coverage περιέγραψε την Alica Schmidt ως την πιο σέξι αθλήτρια στον κόσμο, προκαλώντας τεράστια αύξηση στους followers της στα social media και την προσοχή του Τύπου.

Οι δυσκολίες για τους αθλητές

Η Alica Schmidt μετρά πλέον περισσότερους από 5 εκατομμύρια followers στο Instagram, όπου και συχνά δημοσιεύει φωτογραφίες και αποσπάσματα από την προετοιμασία της για τους αγώνες στίβου.

Αγωνίζεται για τη Γερμανία στα 400 μέτρα και ήταν μέλος της ομάδας σκυταλοδρομίας της χώρας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο το 2020 (αν και δεν αγωνίστηκε).

Η Alica Schmidt αποκάλυψε τον περασμένο μήνα πως απέρριψε μια τεράστια χορηγική συμφωνία που θα της εξασφάλιζε εξαψήφιο ποσό επειδή δεν ένιωθε άνετα.

Είναι εκπρόσωπος του Hugo Boss αλλά πέρυσι υποστήριξε πως ο κύριος μισθός της προέρχεται από το γερμανικό αθλητικό ίδρυμα Sporthilfe, το οποίο την πληρώνει μόλις 700 ευρώ τον μήνα και μόνο επειδή αγωνίζεται για την εθνική ομάδα.

Η Alica Schmidt έχει μιλήσει στο παρελθόν για τους αγώνες μια αθλήτριας να εξασφαλίσει τακτικό εισόδημα, σημειώνοντας πως τα χρήματα που κερδίζει για να παίζει σε αγώνες δεν αρκούν για να ζήσει.

«Καταρχήν πρέπει να πω ότι δεν είναι εύκολο για τους περισσότερους Γερμανούς αθλητές στίβου να ζήσουν από τον αθλητισμό» δήλωνε χαρακτηριστικά.

«Αν είμαστε στην ομάδα, δηλαδή στην εθνική ομάδα, κερδίζουμε 700 ευρώ από τη Sporthilfe» σημείωνε χαρακτηριστικά. Ο αγώνας στο υψηλότερο επίπεδο είναι το όνειρο κάθε αθλητή, αλλά η Alica Schmidt εξήγησε ότι αυτό δεν ανταμείβεται πάντα οικονομικά.

Sports in

Εισιτήριο πρώτης θέσης, στο τρένο της δεύτερης ευκαιρίας

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ το έλεγε από το βράδυ της Τετάρτης στη Θεσσαλονίκη. Και η δικαίωση απλά, άργησε λίγες ημέρες

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024