Σάββατο 04 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Αγνώριστη η σταρ του Baywatch Yasmine Bleeth

Αγνώριστη η σταρ του Baywatch Yasmine Bleeth

Η Yasmine Bleeth δεν θυμίζει σε τίποτα τη μελαχροινή καλλονή που έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί με την εκρηκτική εμφάνισή της με το μαγιό του Baywatch.

Έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε που η ηθοποιός Yasmine Bleeth έκανε τον ανδρικό πληθυσμό να παραληρεί φορώντας το εμβληματικό κόκκινο μαγιό του Baywatch.

Στα 55 της σήμερα χρόνια η Yasmine Bleeth δεν θυμίζει σε τίποτα τη γυναίκα που ερωτευόταν το ανδρικό κοινό της δημοφιλούς σειράς Baywatch.

Ήταν πριν από λίγες ημέρες που οι φωτογράφοι απαθανάτισαν τη Yasmin Bleeth στο Λος Άντζελες, με την εικόνα της να μη θυμίζει σε τίποτα εκείνη την κοπέλα που έκανε θραύση όταν πρωταγωνιστούσε στη θρυλική σειρά Baywatch.

Η Yasmine Bleeth αποφεύγει τα τελευταία χρόνια τις δημόσιες εμφανίσεις, με τον φακό να την απαθανατίζει σε βόλτα της στο Λος Άντζελες.

Ντυμένη casual, η Yasmine Bleeth συνάντησε μια φίλη της και πέρασαν αρκετή ώρα συζητώντας.

Η ηθοποιός, σύμφωνα με τη New York Post, είναι περισσότερο γνωστή για το ρόλο της ναυαγοσώστριας Caroline Holden στο «Baywatch» από το 1993 έως το 1997. Εμφανίστηκε σε περισσότερα από 70 επεισόδια —σε όλα φορώντας το εμβληματικό κόκκινο μαγιό— μαζί με τους Pamela Anderson, David Hasselhoff, Carmen Elektra και Nicole Eggert.

Η Νεοϋορκέζα, η οποία γύρισε μια διαφήμιση σαμπουάν Johnson & Johnson No More Tears σε ηλικία μόλις 10 μηνών, είχε επίσης δουλέψει στο παρελθόν στο «Ryan’s Hope» και το «Nash Bridges» δίπλα στον Don Johnson από το 1996 έως το 2001.

Η Yasmine Bleeth τελικά απομακρύνθηκε από το Χόλιγουντ το 2003. Εντοπίστηκε για τελευταία φορά το 2020, όπου την είδαν να βγάζει βόλτα τον σκύλο της στη Νότια Καλιφόρνια. Όμως, παρά το γεγονός ότι τώρα ζει μια πιο ήσυχη ζωή, στο παρελθόν είχε μιλήσει για την χρήση ναρκωτικών που έκανε στο παρελθόν.

Το 2000, μπήκε στην κλινική απεξάρτησης Promises στο Μαλιμπού για τον εθισμό της στην κοκαΐνη. Εκεί γνώρισε και τον σύζυγό της Paul Cerrito. Ένα χρόνο αργότερα συνελήφθη στο Ντιτρόιτ με κατηγορίες που σχετίζονται με ναρκωτικά. Οι αρχές βρήκαν στο αυτοκίνητό της σύριγγες με ενέσιμη κοκαΐνη. Παραδέχτηκε την ενοχή της για οδήγηση υπό την επήρεια ουσιών και καταδικάστηκε σε δύο χρόνια φυλάκισης με αναστολή.

Η εξομολόγηση της Yasmine Bleeth για τα ναρκωτικά

Το 2003 έγραψε ένα ειλικρινές δοκίμιο για το «Glamour» όπου μίλησε για τα προβλήματα υγείας και τη φήμη της. «Ποτέ δεν περίμενα να μπω στα ναρκωτικά», έγραφε εκείνη την εποχή.

Κουράστηκα να νιώθω πληγωμένη. Έχασα την πίστη στην αγάπη. Ήθελα απλώς να νιώσω ξανά καλά

«Κουράστηκα να νιώθω πληγωμένη. Έχασα την πίστη στην αγάπη. Ήθελα απλώς να νιώσω ξανά καλά. Και ήξερα έναν εύκολο τρόπο για να αποκτήσω αυτό το συναίσθημα» περιέγραφε χαρακτηριστικά.

«Μόλις άρχισα να παίρνω ναρκωτικά μόνη, σταμάτησα να βλέπω φίλους. Kαι μετά σταμάτησα να απαντάω στο τηλέφωνο εντελώς. Απλώς άκουγα τα μηνύματά μου μία φορά την ημέρα για να βεβαιωθώ ότι δεν υπήρχαν επείγοντα περιστατικά. Τελικά σταμάτησα να κάνω ακόμα κι αυτό. Όπως το έβλεπα, η κοκαΐνη με διευκόλυνε στα προβλήματα που εξακολουθούσα να αντιμετωπίζω. Όσον αφορά την κοκαΐνη, δεν σκέφτηκα τα προβλήματα. Δεν είχα πόνο», έγραφε χαρακτηριστικά.

Sports in

Φενέρμπαχτσε – Μονακό 62-65: Πήρε το «θρίλερ» και ισοφάρισε σε 2-2!

Η Μονακό επικράτησε 65-62 στην έδρα της Φενέρμπαχτσε και πλέον η πρόκριση στο Final Four θα κριθεί στο Game 5.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 04 Μαϊου 2024