Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Φουντώνουν οι φήμες για τη Lady Gaga - Μονόπετρο αρραβώνα;

Φουντώνουν οι φήμες για τη Lady Gaga – Μονόπετρο αρραβώνα;

Η Lady Gaga φέρεται να διανύει την καλύτερη περίοδο στη ζωή της, με τις φήμες να θέλουν την τραγουδίστρια να έχει αρραβωνιαστεί με τον σύντροφό της.

Σε έξοδό της στο Λος Άντζελες το περασμένο Σαββατοκύριακο, η διάσημη τραγουδίστρια Lady Gaga πυροδότησε φήμες περί αρραβώνων, αφού εθεάθη να φορά ένα τεράστιο διαμαντένιο δαχτυλίδι στο δάχτυλό της, σύμφωνα με φωτογραφίες που εξασφάλισε το Page Six.

Η σούπερ σταρ της pop έδειχνε κομψή ντυμένη στα μαύρα, έχοντας μία καφέ τσάντα Bottega Veneta στο ώμο της και φορώντας μεγάλα μαύρα γυαλιά ηλίου.

Σημειώνεται ότι από τον Δεκέμβριο του 2019, η πρωταγωνίστρια του «House Of Gucci» βγαίνει με τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Parker Group Μίχαελ Πολάνσκι (Michael Polansky), κρατώντας ωστόσο τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας.

Σε συνέντευξή της τον Νοέμβριο του 2021 στο «Hollywood Reporter» είχε δηλώσει ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος είναι «ολόκληρη η ζωή της».

Οι προηγούμενες σχέσεις της Lady Gaga

Στο παρελθόν ήταν αρραβωνιασμένη με τον πρωταγωνιστή του «Chicago Fire», Τέιλορ Κίνεϊ (Taylor Kinney) και τον ατζέντη Κρίστιαν Καρίνο (Christian Carino).

Αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται για το σόου της στο Λας Βέγκας με τίτλο «Lady Gaga Jazz & Piano» που θα πραγματοποιηθεί από τις 19 Ιουνίου έως τις 6 Ιουλίου στη σκηνή του Park MGM.

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024