Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυκλοφόρησε η αφίσα του σκληροπυρηνικού «Joker: Folie à Deux» με την Lady Gaga και τον Χοακίν Φίνιξ

Κυκλοφόρησε η αφίσα του σκληροπυρηνικού «Joker: Folie à Deux» με την Lady Gaga και τον Χοακίν Φίνιξ

Ο πρώτος «Joker», ο οποίος έκανε πρεμιέρα το 2019, έγινε η ταινία με τα υψηλότερα έσοδα όλων των εποχών σε κατηγορία R-rated.

Το σίκουελ του Joker με πρωταγωνιστές τη Lady Gaga και τον Χοακίν Φοίνιξ μπήκε στην κατηγορία «R» πριν από την ημερομηνία κυκλοφορίας του τον Οκτώβριο.

«Ήταν μια διαδικασία ενός έτους από τη στιγμή που τελειώσαμε το σενάριο μέχρι να καταφέρουμε να πείσουμε τους νέους ανθρώπους να συμφωνήσουν με αυτό το όραμα, επειδή το πρότεινα σε μια τελείως διαφορετική ομάδα από αυτή που το έφτιαξε»

Η Ένωση Κινηματογραφικών Εταιρειών χαρακτήρισε επίσημα το «Joker: Folie à Deux», σε σκηνοθεσία Τοντ Φίλιπς , R-rated ταινία για «έντονη βία, γλώσσα σεξουαλικότητα και γυμνό».

«Καταλαβαίνετε ότι πουλάμε πιτζάμες Joker στο Target;»

Συγκριτικά, το Joker του 2019, το οποίο χάρισε στον Φοίνιξ το Όσκαρ Α’ Ανδρικού Ρόλου για τον ομώνυμο ρόλο του, ήταν επίσης R- rated για «έντονη αιματηρή βία, ενοχλητική συμπεριφορά, γλώσσα και σύντομες σεξουαλικές εικόνες». Αυτή η ταινία έγινε η πιο κερδοφόρα ταινία R-rated παγκοσμίως όλων των εποχών.

Ο Φίλιπς, ο οποίος βρίσκεται επίσης πίσω από τις ταινίες Hangover, δήλωσε στους Los Angeles Times το 2019 ότι έπρεπε να πείσει το στούντιο ότι το όραμά του για μια σκληρή, R-rated ταινία για τον κακό του Batman ήταν ο σωστός δρόμος.

«Ήταν μια διαδικασία ενός έτους από τη στιγμή που τελειώσαμε το σενάριο μέχρι να καταφέρουμε να πείσουμε τους νέους ανθρώπους να συμφωνήσουν με αυτό το όραμα, επειδή το πρότεινα σε μια τελείως διαφορετική ομάδα από αυτή που το έφτιαξε», είπε τότε.

«Υπήρχαν μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου τύπου: «Καταλαβαίνετε ότι πουλάμε πιτζάμες Joker στο Target;». Υπήρχαν ένα εκατομμύριο εμπόδια και έπρεπε να τα ξεπεράσεις ένα προς ένα».

«Εκείνη την εποχή, τους έβριζα μέσα στο κεφάλι μου κάθε μέρα. Αλλά μετά έπρεπε να σκεφτώ περισσότερο λογικά και να πω: «Είναι πολύ τολμηροί που το έκαναν αυτό», πρόσθεσε ο Φιλιπς.

Την Τρίτη, η Gaga μοιράστηκε μια νέα αφίσα για το μουσικό σίκουελ, στο οποίο υποδύεται τη Harley Quinn, και προϊδέασε ότι το επίσημο τρέιλερ κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 9 Απριλίου.

*Με πληροφορίες από People | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Instagram

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024