Μπορεί να βρίσκεται στην μέση της σεζόν και να διεκδικεί τρεις τίτλους, ωστόσο αυτό δεν σημαίνει πως η Μάντσεστερ Σίτι δεν σκέφτεται την επόμενή της μέρα.
Οι Πολίτες ήδη σχεδιάζουν τις μεταγραφικές τους κινήσεις για το ερχόμενο καλοκαίρι και όπως όλα δείχνουν είναι αποφασισμένοι να κάνουν δικό τους τον Λούκας Πακετά, ο οποίος αγωνίζεται την τελευταία διετία στην Γουέστ Χαμ.
Ο Γκουαρντιόλα έχει εντυπωσιαστεί από τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και θέλει να τον πάρει στην Σίτι.
Η πρωταθλήτρια Αγγλίας είχε ενδιαφερθεί έντονα για τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό και το περασμένο καλοκαίρι, προσφέροντας μέχρι και 100 εκατομμύρια ευρώ στα «Σφυριά» για χάρη του, ωστόσο η υπόθεσή του «ναυάγησε», με τους «χάμερς» να ασκούν… βέτο για την πώλησή του.
Παρ’ όλα αυτά, η ομάδα του Πεπ Γκουαρντιόλα είναι αποφασισμένη αυτό το καλοκαίρι να αποκτήσει τον Βραζιλιάνο μεσοεπιθετικό, καθώς όπως μετέδωσε το Foot Mercato και ο – πάντα έγκυρος – δημοσιογράφος Σάντι Αουνά, οι Πολίτες τα έχουν βρει σε όλα με τον 26χρονο διεθνή άσο για τους όρους του συμβολαίου του.
Προς το παρόν δεν υπάρχουν διαπραγματεύσεις ανάμεσα στους δύο συλλόγους, αλλά αναμένεται η Σίτι το καλοκαίρι να χτυπήσει επίμονα την πόρτα της Γουέστ Χαμ προκειμένου να κάνει δικό της τον Πακετά. Ο Βραζιλιάνος αγωνίζεται για δεύτερη χρονιά στην Γουέστ Χαμ και την φετινή σεζόν μετράει 36 ματς, με απολογισμό 8 γκολ και 7 ασίστ.
Ο Πακετά έχει πανηγυρίσει με την ομάδα του Ντέιβις Μόγες την κατάκτηση του Europa Conference League της περασμένης σεζόν, ενώ με την Εθνική Βραζιλίας έχει σηκώσει το Copa America του 2019.
?? Manchester City have an agreement on personal terms (contract duration, salary) with Lucas Paquetá on long term contract
⏳️ No negotiations or talks taking place between West Ham and Manchester City but the player’s agents expect clubs to negotiate a… pic.twitter.com/lxupqcgXbK
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Η 38η και τελευταία αγωνιστική της Euroleague ξεκαθάρισε την κατάσταση της εξάδας, με τις ομάδες που απομένουν για τα play in να έχουν μπροστά τους -πέρα από τα play off- και μια αρνητική παράδοση…
Ο Ολυμπιακός κατέλαβε την 1η θέση στην κανονική περίοδο της Euroleague και Παναθηναϊκός την 7η. Δείτε πως μπορούν να «πέσουν» μαζί οι δύο «αιώνιοι» στα πλέι οφ της διοργάνωσης.