Κασσελάκης: Θα δώσω μάχη για τη δικαιοσύνη και ένα καινούριο παραγωγικό μοντέλο
Ο κ. Κασσελάκης συνάντησε τη διοικήτρια του νοσοκομείου ενώ συνομίλησε με εργαζόμενους και ασθενείς.
Συνεχίζει και σήμερα την περιοδεία στην Κρήτη ο Στέφανος Κασσελάκης. Πριν λίγο βρέθηκε στο νοσοκομείο Σητείας (φωτογραφία πάνω από ertnews) το οποίο όπως και τα περισσότερα νοσοκομεία του νησιού, αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα λόγω έλλειψης προσωπικού.
Τον υποδέχθηκαν πολίτες και νοσηλευτικό προσωπικό ενώ συγκινητική ήταν η παραίνεση του 90χρονου Σητειακού αγωνιστή της Αριστεράς, Αμπουλέρη Δημήτρη προς τον Στέφανο Κασσελάκη «πρόεδρε κράτα το τιμόνι γερά». Ο ίδιος μίλησε με εμφανή συγκίνηση για τους αγώνες τις αριστεράς, τις εκτελέσεις και τις προσπάθειες που έκαναν για να σωθεί κόσμος.
«Πρέπει να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση ότι αν δεν επενδύεις στη δημόσια υγεία, πολύ απλά φτωχοποιείς τον Έλληνα πολίτη, τον πιο αδύναμο πολίτη», είπε ο κ. Κασσελάκης
Από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης υποσχέθηκε ότι θα δώσει τη μάχη για δικαιοσύνη, δημοκρατία και ένα καινούργιο παραγωγικό μοντέλο που έχει ανάγκη η χώρα.
Προτεραιότητα η επένδυση στη δημόσια υγεία
Ο κ. Κασσελάκης σημείωσε ότι η επένδυση στη δημόσια υγεία είναι προτεραιότητα, και υπογράμμισε πως «η τοπική κοινωνία με τη γενναιοδωρία της, οι γιατροί και οι νοσηλευτές με το φιλότιμο τους κρατούν ανοιχτό αυτό το νοσοκομείο».
Συμπλήρωσε ότι «δεν είναι δυνατόν να μην έχει αναισθησιολόγο, παθολόγο και παιδίατρο» όπως επίσης ότι «δεν είναι δυνατόν να βασιζόμαστε στο φιλότιμο για εφημερίες, όποτε αυτές χρειαστούν». Όπως είπε, «επιτέλους, πρέπει να συνειδητοποιήσει η κυβέρνηση ότι αν δεν επενδύεις στη δημόσια υγεία, πολύ απλά φτωχοποιείς τον Έλληνα πολίτη, τον πιο αδύναμο πολίτη».
Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επανέλαβε ότι και λόγω των ιδιαιτεροτήτων της Περιφερειακής Ενότητας Λασιθίου, «που έχει νησιωτικότητα και ορεινότητα ταυτόχρονα», επιβάλλεται να «στηριχθούν και να συνεχίσουν να υπάρχουν τα νοσοκομεία της περιοχής». «Ένα νοσοκομείο που αγκομαχά να παρέχει τις βασικές υπηρεσίες προφανώς αποδεικνύει την εκτίμηση που έχει η Ν.Δ. στην ανθρώπινη ζωή» συμπλήρωσε ο κ. Κασσελάκης, που ζήτησε «πράξεις και όχι λόγια».
- Το σενάριο για Γκουαρντιόλα στην Εθνική Ιταλίας και οι άλλοι υποψήφιοι
- ΠΑΣΟΚ: Η «σπαζοκεφαλιά» των δημοσκοπήσεων, η τρίτη θέση και η στρατηγική απέναντι στον Τσίπρα
- Κλιματική κρίση: Θερινή ενεργειακή φτώχεια στην Ελλάδα – Τα σπίτια μετατρέπονται σε θερμικές παγίδες
- «Άλεξ / Αλέξανδρος: Μια μικρή ιστορία για τη βία» με τον Πάνο Βλάχο στο ΙΜΚ
- Η κλιματική αλλαγή «σπρώxνει» τις ελαιοκαλλιέργειες της Μεσογείου στα βόρεια – Οι κερδισμένες χώρες- Τι θα συμβεί με την Ελλάδα
- «Αμερικανική εισβολή» στο Βιετνάμ προ των πυλών – Χιλιάδες οικογένειες εκδιώκονται λόγω Trump Resort
- Επανομή: Άκαρπες οι έρευνες για τον εντοπισμό του 69χρονου που αγνοείται μετά από ανατροπή σκάφους
- Αρκάς: Η καλημέρα της Πέμπτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη16.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-315x220.jpg)












































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442