Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Σούπερ Καπ: Η Φενερμπαχτσέ δέχτηκε γκολ στα 50 δεύτερα και αποχώρησε από το γήπεδο (vids)

Σούπερ Καπ: Η Φενερμπαχτσέ δέχτηκε γκολ στα 50 δεύτερα και αποχώρησε από το γήπεδο (vids)

Σε «φιάσκο» εξελίχθηκε το τουρκικό Σούπερ Καπ, με την Φενέρ να δέχεται γκολ στα 50 δευτερόλεπτα και να αποχωρεί από το γήπεδο, «χαρίζοντας» ουσιαστικά τον τίτλο στην Γαλατάσαραϊ

Το ‘πε και το κανε η Φενέρμπαχτσε, η οποία κατέβηκε να παίξει με την κ19 και στην συνέχεια αποχώρησε από το γήπεδο, 50 δευτερόλεπτα μετά την έναρξη του Süper Kupa κόντρα στη Γαλατασαράι.

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Europa Conference League επέλεξε αυτόν τον τρόπο για να διαμαρτυρηθεί εναντίον της τουρκικής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας.

Μια απόφαση που πάρθηκε γιατί η ομοσπονδία δεν ικανοποίησε το αίτημά της για αναβολή του αγώνα, για να προετοιμαστεί για τον προημιτελικό κόντρα στους ερυθρολεύκους την προσεχή Πέμπτη (11/7), αλλά και το αίτημα ορισμού ξένου διαιτητή. Πριν από τον αγώνα, ο ιδιοκτήτης της Φενέρμπαχτσε, Αλί Κοτς, παραχώρησε 40λεπτη συνέντευξη Τύπου στην οποία έκανε λόγο για διαφθορά και οργανωμένο σύστημα που λειτουργεί εις βάρος της ομάδας του.

Ύστερα από το ζέσταμα που έγινε κανονικά, οι δύο ομάδες παρατάχτηκαν στον αγωνιστικό χώρο, με την Γαλατασαράι να ανοίγει το σκορ στα 50 δευτερόλεπτα με τον Μάουρο Ικάρντι. Στην συνέχεια, με τη σέντρα, ένας άνθρωπος της Φενέρμπαχτσε έδωσε το σύνθημα για αποχώρηση της ομάδας από τον αγωνιστικό χώρο, με τους παίκτες να υπακούν και να πηγαίνουν στα αποδυτήρια.

Η αποχώρηση της Φενέρ από το γήπεδο:

Δείτε το γκολ του Μάουρο Ικάρντι, που τελικά έκρινε τον τίτλο:

Sports in

Όλα για όλα από τον Ολυμπιακό για την ισοφάριση κόντρα στην Μπαρτσελόνα

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπαρτσελόνα στο Game 4 των play offs της Euroleague με στόχο τη νίκη που θα στείλει τη σειρά σε 5ο παιχνίδι στην Βαρκελώνη.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024