Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι «Δικεφάλων» με φόντο την κορυφή

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ντέρμπι «Δικεφάλων» με φόντο την κορυφή

Σπουδαίο ντέρμπι μεταξύ ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια (7/4, 20:30) για την 4η αγωνιστική των play offs της Stoiximan Superleague, σε ένα εξαιρετικά κρίσιμο ματς για τη συνέχεια του πρωταθλήματος

Μία σπουδαία αναμέτρηση περιλαμβάνει το μενού της Κυριακής (7/4) για την 4η αγωνιστική των play offs της Superleague, με την ΑΕΚ να φιλοξενεί στις 20:30 τον ΠΑΟΚ στην «Opap Arena».

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας με 66 βαθμούς, ενώ η «Ένωση» ακολουθεί με 65. Όπως καταλαβαίνει κανείς, το αποψινό ντέρμπι είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμο για την έκβαση του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΚ προέρχεται από την ήττα με σκορ 2-1 στη Λεωφόρο από τον Παναθηναϊκό, ενώ ο ΠΑΟΚ επικράτησε την προηγούμενη αγωνιστική με 3-1 της Λαμίας στην Τούμπα.

Ο Ματίας Αλμέιδα είναι στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του και έτσι αναμένεται να παρατάξει την καλύτερη δυνατή ενδεκάδα. Μοναδικός απόντας είναι ο Τσίτσαν Στάνκοβιτς που συνεχίζει με ατομικό και δεν υπολογίζεται (και) για το συγκεκριμένο ματς.

Χωρίς προβλήματα ολοκλήρωσε ο ΠΑΟΚ τη μίνι προετοιμασία του για το ντέρμπι. Ο Γιόνι Ότο προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ραζβάν Λουτσέσκου για το μεγάλο παιχνίδι.

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδης, Βιεϊρίνια, Σάστρε, Όττο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα, Τσιγγάρας, Σβαμπ, Μεϊτέ, Οζντόεφ, Μάρκος Αντόνιο, Κωνσταντέλιας, Μουργκ, Τάισον, Α.Ζίβκοβιτς, Ντεσπόντοφ, Μπράντον, Σαμάτα, Τζίμας.

Οι πιθανές ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΑΕΚ (Ματίας Αλμέιδα): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Χατζισαφί – Γιόνσον, Σιμάνσκι – Άμραμπατ, Πινέδα, Ελίασον – Λιβάι

ΠΑΟΚ (Ραζβάν Λουτσέσκου): Κοτάρσκι – Ότο, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Μπάμπα – Μεϊτέ, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Μουργκ, Τάισον – Μπράντον

Διαιτητής: Ντάνιελ Στεφάνσκι (Πολωνία)
Βοηθοί: Νταβίντ Γκόλις, Μιχάλ Ομπούκοβιτς
Τέταρτος: Αριστομένης Κουτσιαύτης
VAR: Πάβελ Μάλεκ
AVAR: Ράινχαρντ Μπούξμπαουμ

Sports in

Ο Κώστας Φορτούνης αποκλειστικά στο in: «Τώρα να δώσουμε όλοι μας, λίγο παραπάνω για το Conference και το πρωτάθλημα»

Ο Ολυμπιακός χτυπά την πόρτα ενός… ιστορικού Μάη και ο αρχηγός του, Κώστας Φορτούνης δείχνει τον δρόμο μέσα από την συνέντευξή του στο in

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024