Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΗΠΑ: Δύο νεκροί και επτά τραυματίες μετά από πυροβολισμούς σε μπαρ στη Φλόριντα

ΗΠΑ: Δύο νεκροί και επτά τραυματίες μετά από πυροβολισμούς σε μπαρ στη Φλόριντα

Δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Δύο άνθρωποι σκοτώθηκαν και επτά τραυματίστηκαν, μεταξύ αυτών και ένας αστυνομικός, σε περιστατικό με πυροβολισμούς που σημειώθηκε σε μπαρ στο Ντόραλ της Φλόριντα, νωρίς το πρωί (τοπική ώρα) του Σαββάτου, όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία.

Η ανταλλαγή των πυροβολισμών ξεκίνησε έπειτα από έναν διαπληκτισμό, κατά τη διάρκεια του οποίου ένας θαμώνας έβγαλε όπλο και κατόπιν πυροβόλησε και σκότωσε έναν φύλακα.

«Υπήρχαν παντού αστυνομικοί», δήλωσε στο NBC6 ο οδηγός Rob Abner. «Είμαι συχνά εδώ, οπότε είναι κάπως ανησυχητικό. Σε αγγίζει προσωπικά», τόνισε.

Ένας αστυνομικός της πόλης Ντόραλ πυροβολήθηκε στο κάτω άκρο και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ο ένας από τους δύο αστυνομικούς που πυροβόλησαν τον δράστη, ο οποίος σκοτώθηκε επί τόπου.

Δύο τραυματίες νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση

Συνολικά, έξι θαμώνες πυροβολήθηκαν επίσης. Μεταξύ αυτών, ήταν δύο γυναίκες και τέσσερις άνδρες. Ένας από τους άνδρες και μία από τις γυναίκες μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο σε κρίσιμη κατάσταση.

Βίντεο δείχνει ένα ιατρικό ελικόπτερο να φτάνει στο νοσοκομείο τις πρώτες πρωινές ώρες και να μεταφέρει κάποιον σε φορείο, ενώ ένας άνδρας φαίνεται επίσης να ανεβαίνει στο πίσω μέρος ασθενοφόρου με το χέρι του καλυμμένο με επίδεσμο.

Οι πυροβολισμοί έρχονται ένα χρόνο μετά τη διεξαγωγή από την αστυνομία του Ντόραλ μιας άσκησης, με στόχο την προετοιμασία των αστυνομικών της για τέτοιου είδους καταστάσεις.

Οι ΗΠΑ καταγράφουν το υψηλότερο επίπεδο ανθρωποκτονιών από πυροβόλα όπλα μεταξύ των χωρών με τα υψηλότερα εισοδήματα και πληθυσμούς άνω των 10 εκατομμυρίων, σύμφωνα με το Ινστιτούτο Μετρήσεων και Αξιολόγησης της Υγείας της Ιατρικής Σχολής του πανεπιστημίου της Ουάσιγκτον.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024