Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Σλούκας: «Ο Παναθηναϊκός δεν επηρεάζεται, η ομάδα είναι ενωμένη» (vid)

Σλούκας: «Ο Παναθηναϊκός δεν επηρεάζεται, η ομάδα είναι ενωμένη» (vid)

Όσα είπε ο Κώστας Σλούκας για τη νίκη του Παναθηναϊκού επί της Μπάγερν στο Μόναχο

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για το «διπλό» του Παναθηναϊκού στο Μόναχο, τη βοήθεια από παίκτες που ήρθαν από τον πάγκο και για τη συνέχεια της Euroleague.

Αναλυτικά όσα είπε ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στο «Amerikanos24»:

Για τη νίκη απέναντι στην Μπάγερν:

«Αρχικά συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα. Ήταν μια αγχωτική νίκη που είναι πάρα πολύ σημαντική για μας. Η Μπάγερν δεν είχε πολλές πιθανότητες από ότι ξέρουμε και έπαιζε για το γόητρο της, που την έκανε ακόμα πιο επικίνδυνη. Με εμάς υπήρχε το άγχος και το πρέπει, όπως στα τελευταία παιχνίδια. Συγχαρητήρια στην ομάδα. Έχουμε άλλο ένα παιχνίδι στην έδρα μας. Ελπίζω να είναι κατάμεστο το ΟΑΚΑ για να καταφέρουμε να καπαρώσουμε τη δεύτερη θέση. Νομίζω ότι την αξίζουμε 100% με την πορεία που είχαμε ειδικά στο δεύτερο γύρο της Ευρωλίγκα και είμαι πραγματικά πάρα πολύ χαρούμενος αν αναλογιστούμε ο Παναθηναϊκός πέρυσι και πρόπερσι σε ποια κατάσταση βρισκόταν».

Για την βοήθεια από τους παίκτες του πάγκου:

«Να είστε σίγουροι. Η ομάδα δεν επηρεάζεται ούτε από κόσμο, ούτε από δημοσιογράφους, ούτε από κανέναν. Η ομάδα κάνει τη δουλειά της όπως βλέπετε και κρατάει χαμηλά την μπάλα. Οι παίκτες προπονούνται πάρα πολύ καλά, έχουνε το υψηλότερο κίνητρο, γνωρίζουν που αγωνίζονται και όπως είδαμε σήμερα έδωσαν απαντήσεις όλοι. Και ο Λούκα, ο οποίος είναι πολύ καλός στο πρώτο ημίχρονο και ο Χουάντσο ήταν εξαιρετικός στο παιχνίδι. Ο Παπ ήταν εξαιρετικός μπροστά και πίσω. Έδωσε πολλές βοήθειες και πολλές μάχες γιατί η Μπάγερν είχε πολύ ψηλά σχήματα και όπως είδατε η ομάδα είναι ενωμένη και προχωράει για να παλέψει στο τελευταίο παιχνίδι και να καπαρώσει τη δεύτερη θέση».

Για την παρουσία του κόσμου:

«Ο κόσμος είναι πάρα πολύ διψασμένος, Έχει να δει αυτό πολλά χρόνια. Ο Παναθηναϊκός έχει συνηθίσει τους φιλάθλους του να είναι στην ελίτ. Είμαστε σε καλό στάδιο. Τον ευχαριστούμε πάρα πολύ. Πραγματικά το γήπεδο σήμερα ήταν κατάμεστο. Όντως νιώθαμε ότι παίζαμε εντός έδρας. Από εδώ και πέρα για εμάς ξεκινάει η χρονιά, αρχής γενομένης με το πρωτάθλημα και από κει και πέρα το παιχνίδι με την Άλμπα που σφραγίζει την δεύτερη θέση για εμάς σε ένα κατάμεστο ΟΑΚΑ. Για να δούμε ποιον αντίπαλο θα έχουμε πρώτα ο Θεός με πλεονέκτημα έδρας».

Για το βάθος του ρόστερ του Παναθηναϊκού:

«Η ομάδα έχει πάρα πολλές προσωπικότητες, έχει πολύ καλούς παίκτες, πολύ ταλέντο. Γι αυτό το λόγο τερματίζει πρώτα ο Θεός, κερδίζοντας την Άλμπα στην έδρα μας, στην δεύτερη θέση. Είναι κάτι πάρα πολύ δύσκολο. Είναι πολύ μεγάλο κατόρθωμα και σπουδαίο κατόρθωμα η ομάδα όπως είπα, δεν επηρεάζεται από εξωγενείς παράγοντες, είναι συγκεντρωμένη στο στόχο της και προχωράμε όλοι μαζί ενωμένοι».

Sports in

Ο Μότα γράφει ιστορία με την Μπολόνια

Οι «ροσομπλού» θα παίξουν σε ευρωπαϊκή διοργάνωση μετά από 22 χρόνια και κάνουν... όνειρα ακόμα και για συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024