Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Ο Ναδάλ συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις όταν σερβίρει»

«Ο Ναδάλ συνεχίζει να νιώθει ενοχλήσεις όταν σερβίρει»

Ο θείος και επί σειρά ετών προπονητής του Ράφα, Τόνι Ναδάλ, μίλησε για την κατάσταση του Ισπανού τενίστα.

Στην απόφαση του Ράφαελ Ναδάλ να αποσυρθεί από το τουρνουά του Μόντε Κάρλο αναφέρθηκε ο θείος του Ισπανού τενίστα και προπονητής του επί σειρά ετών, Τόνι.

Όπως δήλωσε χαρακτηριστικά, ο ανιψιός του συνεχίζει να αντιμετωπίζει πρόβλημα στο σερβίς, γεγονός δεν του επιτρέπει να αγωνιστεί στο επίπεδο που θέλει, γι’ αυτό και αποφάσισε να αποσυρθεί από το πρώτο χωμάτινο Masters της φετινής σεζόν.

Ο Ράφαελ Ναδάλ κάνει μεγάλη προσπάθεια για να καταφέρει να αγωνιστεί στο Ρολάν Γκαρός.

«Από τη στιγμή που δεν μπορεί να παίξει στο Μόντε Κάρλο αυτό σημαίνει ότι δεν έχει αναρρώσει ακόμα κι αυτό γιατί συνεχίζει να έχει ενοχλήσεις στο σερβίς, διαφορετικά δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα στην προπόνηση. Με το Roland Garros να πλησιάζει νομίζω ότι πήρε τη σωστή απόφαση. Εκεί είτε πας 100% έτοιμος, είτε καλύτερα να μην συμμετάσχεις», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τόνι Ναδάλ και πρόσθεσε:

«Δεν ξέρω τι θα κάνει σε Βαρκελώνη και Μαδρίτη. Δεν είμαι στο τενιστικό περιβάλλον του εδώ και χρόνια. Όταν συναντιόμαστε απλά τον ρωτάω πως είναι και όχι για τα μελλοντικά σχέδιά του. Ελπίζω να μπορέσει να παίξει στο Roland Garros. Πριν λίγες μέρες τον είδα και μου είπε ότι τα πράγματα δεν πάνε καλά κι εγώ του απάντησα το όπως πάντα ότι “ας μην παραπονιόμαστε, μας πήγε πολύ καλά μέχρι εδώ”, γιατί μην ξεχνάτε ότι πιστεύαμε ότι η καριέρα του θα τελείωνε το 2011 ή το 2012».

Για το θέμα των Ολυμπιακών Αγώνων που θα γίνουν το ερχόμενο καλοκαίρι στο Παρίσι και τη πιθανή συμμετοχή του Ναδάλ, είπε: «Αν καταφέρει και συνέλθει και είναι καλά στο 100% νομίζω ότι θα μπορούσε να κερδίσει ένα μετάλλιο στο Παρίσι. Σίγουρα είναι δύσκολο, αλλά δεν μπορεί να τον αποκλείσεις από τα φαβορί».

«Φαβορί για το Νο.1 ο Σίνερ»

Στη συνέχεια ο Τόνι Ναδάλ αναφέρθηκε στη νέα γενιά του παγκοσμίου τένις και έκανε ειδική αναφορά στους Κάρλος Αλκαράθ και Γιάνικ Σίνερ.

«Σαφώς η νέα τάξη πραγμάτων έφτασε. Τόσο ο Αλκαράθ, όσο και ο Σίνερ είναι πολύ δύσκολοι παίκτες για να τους κερδίσεις. Ο Αλκαράθ μου φαίνεται λίγο καλύτερος από τον Σίνερ και το κύριο φαβορί για να φτάσει στο Νο1. Θα είναι μια πολύ καλή κόντρα μεταξύ τους για τα επόμενα χρόνια. Έχουν και οι δύο ταλέντο και υπομονή γιατί διαφορετικά δεν θα είχαν φτάσει σε αυτό το επίπεδο».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024