Τετάρτη 01 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Ονάνα της Έβερτον (vid)

Στο στόχαστρο της Μπαρτσελόνα ο Ονάνα της Έβερτον (vid)

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, αναμένεται να ταξιδέψει στην Αγγλία για να συζητήσει με τη διοίκηση της Έβερτον για τον Ονάνα.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μπαρτσελόνα, Ντέκο, επανέλαβε πως η ομάδα της Βαρκελώνης δεν θα κάνει ακριβές μεταγραφές το επόμενο καλοκαίρι.

Τα οικονομικά προβλήματα των «μπλαουγκράνα» είναι μεγάλα και είναι σίγουρο πως η διοίκηση θα προχωρήσει σε επιπλέον περικοπές στον προϋπολογισμό της.

Πάντως ο Πορτογάλος παράγοντας έχει καταλήξει στη λύση που θα καλύψει τη θέση του αμυντικού μέσου στην ομάδα, που αποτελεί το μεγάλο πρόβλημα, καθώς ο Οριόλ Ρομέου δεν μπόρεσε φέτος ν’ αναπληρώσει την αποχώρηση του Σέρχι Μπουσκέτς για την Ιντερ Μαϊάμι.

Σύμφωνα με σχετικό ρεπορτάζ του «Teamtalk», ο Ντέκο έχει πρώτο στη λίστα του τον Βέλγο διεθνή μέσο, Αμαντού Ονάνα, της Εβερτον.

Οπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ, όμως, η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να καλύψει τα 80 εκατ. ευρώ που ζητά η αγγλική ομάδα για να τον παραχωρήσει. Έτσι πρότεινε στην Εβερτον να επιλέξει από τη λίστα τεσσάρων παικτών ως αντάλλαγμα για να μειώσει το κόστος της μεταγραφής του 22χρονου άσου.

Συγκεκριμένα ο Πορτογάλος διευθυντής των «μπλαουγκράνα» ήδη έχει προτείνει στην Εβερτον να επιλέξει, έναν ή δύο παίκτες, μεταξύ των Ανσού Φάτι, Κλεμάν Λανγκλέ, Σερτζίνιο Ντεστ και Φερμίν Λόπες, για να πάρει τα δικαιώματα του Ονάνα. Σύμφωνα με την αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης «Sport» ο Ντέκο θα ταξιδέψει το επόμενο διάστημα στην Αγγλία για να συναντηθεί με τη διοίκηση της Εβερτον, ελπίζοντας να κλείσει τη μεταγραφή του Ονάνα.

Δείτε τον εν δράσει:

Αν δεν καταφέρει να ολοκληρώσει την απόκτηση του Βέλγου, τότε η αθλητική εφημερίδα της Βαρκελώνης «Sport» υποστηρίζει πως θα στραφεί στη λύση του Γάλλου μέσου της Νις, Κεφρέν Τουράμ. Ο 23χρονος άσος έχει φέτος 20 συμμετοχές στη Ligue 1 με την ομάδα της Νίκαιας και το κόστος της μεταγραφής του δεν θα ξεπεράσει τα 30 εκατ. ευρώ.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 01 Μαϊου 2024