Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Λαρεντζάκης: «Έπρεπε να πάρω τη φανέλα του Τεόντοσιτς, τιμή μου που έπαιξα απέναντί του»

Λαρεντζάκης: «Έπρεπε να πάρω τη φανέλα του Τεόντοσιτς, τιμή μου που έπαιξα απέναντί του»

Ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης μίλησε για τη νίκη του Ολυμπιακού επί του Ερυθρού Αστέρα και εξέφρασε τον θαυμασμό του για τον Μίλος Τεόντοσιτς.

Ο Ολυμπιακός έφυγε με ένα υπερπολύτιμο διπλό από το Βελιγράδι και την έδρα του Ερυθρού Αστέρα, με τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη να μιλά στη «meridiansport» και να αναφέρεται στο παιχνίδι.

Ο Έλληνας γκαρντ τοποθετήθηκε για τους τραυματίες των Ερυθρόλευκων, για τον Μίλος Τεόντοσιτς, αλλά και για τον προπονητή των Σέρβων, Γιάννη Σφαιρόπουλο.

Οι δηλώσεις που έκανε ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης:

Για το ματς και τον αντίπαλο στα πλέι οφ: «Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη, μας εξασφάλισε τα πλέι οφ. Κοιτάμε μόνο το επόμενο παιχνίδι».

Για τον Τεόντοσιτς: «Ο Μίλος είναι σπουδαίος παίκτης. Μου αρέσει το στιλ του και τον σέβομαι πολύ. Κάπου διάβασα ότι αυτή μπορεί να είναι η τελευταία του σεζόν, οπότε έπρεπε να πάρω μια φανέλα. Ήμουν πολύ μικρός για να τον γνωρίσω όταν έπαιζε στον Ολυμπιακό, αλλά θυμάμαι τρελές πάσες και σπουδαία παιχνίδια. Μου αρέσει πολύ ως παίκτης, τιμή μου που έπαιξα απέναντί του».

Για τους Μιλουτίνοφ – Πετρούσεφ: «Ο Νίκολα είναι καλός μου φίλος. Επιτέλους επέστρεψε. Πιστεύω ότι θα γυρίσει στο επόμενο παιχνίδι, που θα είναι ένα μεγάλο όπλο για εμάς. Ο Φιλίπ επιστρέφει από τραυματισμό και θα είναι σύντομα κοντά μας. Έχει μεγάλο ταλέντο και δυνατότητες και μας βοηθάει πολύ»

Για τον Σφαιρόπουλο: «Είναι πολύ καλός προπονητής. Έχει υπέροχες ιδέες για το μπάσκετ. Ήρθε στον Ερυθρό Αστέρα στα μέσα της σεζόν, κάτι που δεν είναι εύκολο και πιστεύω ότι την επόμενη σεζόν θα είναι πολύ καλύτερος από φέτος».

Για τον Μπολομπόι: «Παίζει πολύ καλά, γιατί είναι μεγάλος παίκτης. Τον σέβομαι ως παίκτη, αλλά και ως άνθρωπο. Είχε διαφορετικό ρόλο στον Ολυμπιακό και όσο έπαιζε για εμάς έδωσε το 100% και μας βοήθησε πολύ να φτάσουμε στον τελικό της Euroleague».

Για τους οπαδούς Ολυμπιακού και Ερυθρού Αστέρα: «Ξέρω πως οι οπαδοί έχουν έναν αδελφικό δεσμό. Στο Βελιγράδι το κοινό είναι πάντα φιλικό απέναντί μας και τους ευχαριστώ».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024