Εκτοξεύει απειλές ο αντ’ αυτού, μποξέρ της φακής και ζητά έξοδο διαφυγής. Ο «λύκος» που κατάφερε με την προστασία στρατού να σκίσει με το νύχι ένα t-shirt… ας χαλαρώσει και ας μείνει στις Slapp αγωγές μην καταλήξει να σκίσει κάνα καλσόν
«Εαρινό Πάθος»: Μια μυσταγωγική συναυλία με ερμηνεύτρια την Ηρώ Σαΐα
Με όχημα την άνοιξη, τη γιορτή της φύσης και ύμνους προς τη ζωή και την αλληλεγγύη, πρόθεση της εκδήλωσης είναι να αποτελέσει «βάλσαμο» και ελπίδα, μια συμβολική και όχι μόνο «Ανάσταση» του μέσα μας και του γύρω μας
O Σύλλογος Φίλων του Ευρωπαϊκού Πολιτιστικού Κέντρου Δελφών διοργανώνει τη Δευτέρα 22 Απριλίου στον Ιερό Ναό του Αγίου Παντελεήμονος, (οδός Αχαρνών) τη μυσταγωγική συναυλία «Εαρινό Πάθος» με ερμηνεύτρια την Ηρώ Σαΐα, τέσσερις μουσικούς και τη συνοδεία τριμελούς γυναικείας χορωδίας.
Ύμνοι, εγκώμια και ποιήματα θα μας εισαγάγουν μουσικά στη Μεγάλη Εβδομάδα και θα μας μεταφέρουν σ’ έναν κόσμο υπερβατικό, στον κόσμο του Θείου, αλλά και του ανθρώπινου Πάθους, ξεκινώντας με το γνωστό σε όλους μας τροπάριο της Κασσιανής μελοποιημένο μοναδικά από τον Σταύρο Ξαρχάκο.
Με όχημα την άνοιξη, τη γιορτή της φύσης και ύμνους προς τη ζωή και την αλληλεγγύη, πρόθεση της εκδήλωσης είναι να αποτελέσει «βάλσαμο» και ελπίδα, μια συμβολική και όχι μόνο «Ανάσταση» του μέσα μας και του γύρω μας.
Αυτό το καλοκαίρι, ο θρυλικός Αρσέν Λουπέν γυρίζει την Αττική και όλη την Ελλάδα με μια θεατρική παράσταση για όλη την οικογένεια, όπου το τέλος το αποφασίζεις εσύ!