Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πώς δημιουργήθηκε το φόρεμα με τα αιδοία της Τζίλιαν Άντερσον στις Χρυσές Σφαίρες

Πώς δημιουργήθηκε το φόρεμα με τα αιδοία της Τζίλιαν Άντερσον στις Χρυσές Σφαίρες

H Τζίλιαν Άντερσον ήταν ανέκαθεν μπροστά από την εποχή της.

Για το φόρεμα της Τζίλιαν Άντερσον με τα αιδοία που έγινε viral, καταβλήθηκε μεγάλη προσπάθεια.

Περιλαμβάνεται ο ρόλος της ως η σεξοθεραπεύτρια Jean Milburn στην ταινία Sex Education του Netflix, η εταιρεία αναψυκτικών G-Spot που εμπνέεται από την ευεξία και το νέο της βιβλίο Want (κυκλοφορεί στις 5 Σεπτεμβρίου), το οποίο είναι μια συλλογή επιστολών που γράφτηκαν και υποβλήθηκαν ανώνυμα από γυναίκες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες εξομολογούνται τις σεξουαλικές τους επιθυμίες

Έχουν περάσει τρεις μήνες από τότε που η ηθοποιός, 55 ετών, ξεκίνησε τη σεζόν των βραβείων 2024 στις Χρυσές Σφαίρες με ένα custom φόρεμα Gabriela Hearst που ήταν διακοσμημένο με κεντημένο μοτίβο αιδοίων. Το διαδίκτυο, ωστόσο, δεν έχει ακόμη συνέλθει από το statement-making look.

«Για πάντα»

Κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης στις 3 Απριλίου στην εκπομπή The Late Show with Stephen Colbert, ο παρουσιαστής Στίβεν Κόλμπερτ ρώτησε την Άντερσον αν περίμενε ότι το φόρεμα θα έκανε «τέτοιο πάταγο» στο διαδίκτυο. Η απάντησή της: καθόλου.

«Ήταν μια ιδέα, συνέβη. Απλά πραγματοποιήθηκε», είπε η ίδια, ενώ ο Κόλμπερτ έδωσε συγχαρητήρια για το «υπέροχο κέντημα».

«Πρέπει να κράτησε πολύ», πρόσθεσε. «Για πάντα. Πολλές πολλές πολλές πολλές ώρες, πολλοί κόλποι – αιδοία», απάντησε η Άντερσον, διορθώνοντας τον εαυτό της. Σύμφωνα με την Gabriela Hearst, την εταιρεία, κάθε μοτίβο στο φόρεμα χρειάστηκε 3,5 ώρες για να κεντηθεί.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης, η ίδια δήλωσε στο PEOPLE ότι το φόρεμα είχε floral έμπνευση, σημειώνοντας ότι αυτό που της άρεσε περισσότερο σε αυτό ήταν ότι «είναι διακοσμημένο με παιώνιες».

Λίγο μετά το ντεμπούτο του φορέματος – αιδοίου στις 7 Ιανουαρίου, η Άντερσον ανέβασε στο Instagram ένα reel με μια αναδρομή στα πιο αποκαλυπτικά της φορέματα – συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικά backless φορέματος που φόρεσε το 2001 στο afterparty του Vanity Fair για τα Όσκαρ

Όταν της ζητήθηκε να εξηγήσει γιατί το σχέδιο ήταν τόσο «κατάλληλο», όπως το περιέγραψε στο Deadline τον Ιανουάριο, η Άντερσον απαρίθμησε όλα τα σχέδιά της, μερικά από τα οποία επιδέχονται διπλή ερμηνεία.

Το νόημα πίσω από τα κεντητά αιδοία

Περιλαμβάνεται ο ρόλος της ως σεξοθεραπεύτρια Jean Milburn στην ταινία Sex Education του Netflix, η εταιρεία αναψυκτικών G-Spot που εμπνέεται από την ευεξία και το νέο της βιβλίο Want (κυκλοφορεί στις 5 Σεπτεμβρίου), το οποίο είναι μια συλλογή επιστολών που γράφτηκαν και υποβλήθηκαν ανώνυμα από γυναίκες σε όλο τον κόσμο, οι οποίες εξομολογούνται τις σεξουαλικές τους επιθυμίες. Το βιβλίο της Άντερσον είναι εμπνευσμένο από το My Secret Garden της Nancy Friday.

Η Άντερσον είναι γνωστή για τα outfit που επιλέγει για το κόκκινο χαλί. Πάντοτε μαγνητίζει τα βλέμματα. Στην πραγματικότητα, γνωρίζει καλά όλες τις τολμηρές εμφανίσεις που έχει κάνει στο παρελθόν.

Λίγο μετά το ντεμπούτο του φορέματος – αιδοίου στις 7 Ιανουαρίου, η Άντερσον ανέβασε στο Instagram ένα reel με μια αναδρομή στα πιο αποκαλυπτικά της φορέματα – συμπεριλαμβανομένου του εξαιρετικά backless φορέματος που φόρεσε το 2001 στο afterparty του Vanity Fair για τα Όσκαρ.

Πολύ μπροστά από την εποχή της, η Άντερσον έφτασε με ένα φόρεμα Eduardo Lucero που, ενώ ήταν αρκετά όμορφο από μπροστά, έκλεψε την παράσταση το πίσω μέρος του, καθώς είχε ένα κόψιμο που αποκάλυπτε τους γλουτούς της.

Η τολμηρή στάση της απέναντι στη μόδα ήταν παρούσα και στα Βρετανικά Βραβεία Μόδας 2024, όπου έκλεψε τις εντυπώσεις στο χαλί με ένα κόκκινο βελούδινο φόρεμα Valentino που κατέβαινε μέχρι τον αφαλό της μπροστά και σε όλη την πλάτη της.

*Με πληροφορίες από People | Kεντρική φωτογραφία θέματος: Reuters

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024