Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Εκλογές στην Τουρκία: Φιέστα Ιμάμογλου κατά την ανάληψη των καθηκόντων του

Εκλογές στην Τουρκία: Φιέστα Ιμάμογλου κατά την ανάληψη των καθηκόντων του

Δίπλα στον επανεκλεγέντα δήμαρχο Κωνσταντινούπολης η σύζυγος του

Μετά την μεγάλη εκλογική νίκη του Εκρέμ Ιμάμογλου στην Κωνσταντινούπολη, διοργανώθηκε μία μεγάλη εκδήλωση για την ανάληψη των καθηκόντων του. Δίπλα στον επανεκλεγέντα δήμαρχο της Κωνσταντινούπολης ήταν η σύζυγος του, ενώ πολλοί πολίτες συγκεντρώθηκαν έξω από το δικαστήριο Caglayan.

Κατά την διάρκεια της ομιλίας του, ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης έστειλε ένα σαφέστατο μήνυμα στον Ερντογάν και την τουρκική κυβέρνηση, τονίζοντας τις προσπάθειες που έγιναν για να καθυστερήσουν και να εμποδίσουν το έργο του, κατά την διάρκεια της θητείας του.

Το μήνυμα προς τον Ερντογάν

Ο Εκρέμ Ιμάμογλου είπε: «Υπήρξαν προσπάθειες που είχαν επιχειρήσει να καθυστερήσουν και να εμποδίσουν το έργο μας. Εύχομαι και ελπίζω πως οι επιλογές του λαού μας, οι προτιμήσεις του λαού μας.

Η κοινή λογική να είναι ένα μήνυμα προς του κυβερνώντες στην Άγκυρα, στην κυβέρνηση και στον κύριο πρόεδρο. Αυτό θα πρέπει να είναι ένα μήνυμα πως πρέπει να καθόμαστε στο ίδιο τραπέζι, στο να σκεφτόμαστε μαζί και να κινούμαστε μαζί. Αυτή είναι μια εθνική στάση.»

Τα στελέχη του παρηγορεί ο Ερντογάν

Από την άλλη πλευρά, ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν προσπαθεί να διαχειριστεί την ήττα του, συνεδριάζοντας με την εκτελεστική επιτροπή του κυβερνώντος κόμματος, αλλά και παρηγορώντας τα στελέχη για το εκλογικό αποτέλεσμα.

Σε συνομιλία του με ένα από τα στελέχη του κόμματος, ο Ερντογάν αναφέρει: «Τώρα είμαι λίγο στριμωγμένος έχω το ταξίδι στην Αμερική μετά θα πάω στη Σ.Αραβία. Μετά από αυτά αν θέλει ο Θεός θα επισκεφθώ τις νικηφόρες πόλεις μας. Εντάξει πρόεδρε απλά να ξέρετε πως περιμέναμε καλύτερα ποσοστά. Μη σκοτίζεσαι μην το κάνεις αυτό. Δεν υπάρχει μικρή ή μεγάλη νίκη. Η νίκη είναι νίκη».

Sports in

Η Κ19 της Λαμίας έκανε pasillo στην αντίστοιχη του Ολυμπιακού για την κατάκτηση του Youth League

Σε μια πολύ όμορφη κίνηση προχώρησε η Κ19 της Λαμίας, προς την αντίστοιχη του Ολυμπιακού λίγο πριν την μεταξύ τους αναμέτρηση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024