Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
H Σερένα Γουίλιαμς μιλάει για το πώς η μητρότητα έχει αλλάξει τον τρόπο που προσεγγίζει την ομορφιά

H Σερένα Γουίλιαμς μιλάει για το πώς η μητρότητα έχει αλλάξει τον τρόπο που προσεγγίζει την ομορφιά

Η κορυφαία τενίστρια είναι μητέρα των κοριτσιών Olympia, 6 ετών, και Adira, η οποία γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2023.

Ενώ πολλά πράγματα έχουν αλλάξει για τη Σερένα Γουίλιαμς από τότε που έγινε μητέρα, ένα από τα πιο σημαντικά είναι ο τρόπος που προσεγγίζει την ομορφιά.

«Θέλω οι κόρες μου να βλέπουν την καριέρα μου και να μαθαίνουν ότι το να είναι αυθεντικές απέναντι στον εαυτό τους είναι πραγματικά το πιο σημαντικό πράγμα»

Σε μια νέα συνέντευξη στο Byrdie, η επαγγελματίας τενίστρια, η οποία πρόσφατα λάνσαρε ένα brand ομορφιάς, μοιράστηκε ότι από τότε που έγινε μαμά των κοριτσιών της Olympia, 6 ετών, και Adira, που γεννήθηκε τον Αύγουστο του 2023, η σχέση της με την εσωτερική και εξωτερική ομορφιά έχει αλλάξει.

Ένα τρόπαιο του Wimbledon

«Ο τρόπος με τον οποίο μιλάω στον εαυτό μου για την ομορφιά έχει ασφαλώς αλλάξει κατά τη διάρκεια της ζωής μου και θα συνεχίσει να μεταβάλλεται», ξεκίνησε η Γουίλιαμς.

«Η μητρότητα μου επέτρεψε να δω την ομορφιά μέσα από τα μάτια της κόρης μου, της Olympia. Πάντα πειραματιζόμαστε με το μακιγιάζ μαζί και σκέφτομαι πώς αυτές οι στιγμές θα είναι μέρος του ταξιδιού ομορφιάς και των δύο μας».

Το ζευγάρι φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερο χρόνο με την Olympia, καθώς οι τρεις τους ντύθηκαν πειρατές

Η Γουίλιαμς έχει αποκτήσει δύο κόρες με τον σύζυγό της Αλέξις Οχανιάν.

Σε άλλο σημείο της συνέντευξης, η περήφανη μαμά ρωτήθηκε τι της έχει φέρει τη μεγαλύτερη ευτυχία στη ζωή της. «Τα παιδιά μου», απάντησε χωρίς δισταγμό. «Δεν μπορώ να πω ότι ένα τρόπαιο του Wimbledon μπορεί να συγκριθεί με την εθελοντική εργασία στο σχολείο των παιδιών μου».

Πρόσθεσε επίσης ότι καθώς μεγαλώνουν, «θέλω οι κόρες μου να βλέπουν την καριέρα μου και να μαθαίνουν ότι το να είναι αυθεντικές απέναντι στον εαυτό τους είναι πραγματικά το πιο σημαντικό πράγμα».

«Ελπίζω επίσης οι κόρες μου να δουν πόσα διαφορετικά ενδιαφέροντα έχω -από το τένις μέχρι την ομορφιά- και να μάθουν ότι μπορούν να κάνουν δυναμική καριέρα και να ζήσουν μέσα από τα πολλά ενδιαφέροντά τους», είπε στο πρακτορείο.

Περιπέτεια στο νησί

Τον Ιανουάριο, η Γουίλιαμς και ο Οχανιάν ξεκίνησαν το νέο έτος μοιράζοντας φωτογραφίες από το ταξίδι τους στην Καραϊβική με την Olympia.

Το ζευγάρι φάνηκε να απολαμβάνει ιδιαίτερο χρόνο με την Olympia, καθώς οι τρεις τους ντύθηκαν πειρατές. Η Γουίλιαμς και ο Οχανιάν μαζί με την Olympia δούλεψαν για να λύσουν ένα κυνήγι θησαυρού, το οποίο περιελάμβανε σκάψιμο σε «ένα έρημο νησί στην Καραϊβική».

«Ένας άτακτος πειρατής έκλεψε ένα σωρό δώρα για τον Jr και έπρεπε να συνθέσει έναν χάρτη, να βρει τον κρυμμένο θησαυρό σε ένα ερημονήσι στην Καραϊβική και να τον ξεθάψει. Νομίζω όμως ότι όλοι ξέρουμε ποιος έκανε το μεγαλύτερο μέρος του σκαψίματος», έγραψε ο 40χρονος Οχανιάν στη λεζάντα μιας φωτογραφίας όπου βοήθησε το μικρό του κορίτσι να σκάψει.

Ένα άλλο φωτογραφικό αρχείο που μοιράστηκε η επαγγελματίας τενίστρια που έχει αποσυρθεί, έδειξε περισσότερες σκηνές από την περιπέτεια στο νησί τους, γράφοντας: «Ναι, κάνουμε το απροσδόκητο για το 2024… αφήστε τους να αναρωτιούνται».

*Με πληροφορίες από People | Κεντρική φωτογραφία θέματος: Τένις – U.S. Open – Flushing Meadows, Νέα Υόρκη, Ηνωμένες Πολιτείες – 2 Σεπτεμβρίου 2022 | Η Αμερικανίδα Σερένα Γουίλιαμς κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου μετά την ήττα της στον τρίτο γύρο από την Αυστραλή Ajla Tomljanovic REUTERS/Shannon Stapleton

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024