Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρώιμη αποκάλυψη για το Opel Frontera

Πρώιμη αποκάλυψη για το Opel Frontera

Μια διαρροή αποκαλύπτει την σχεδίαση για το νέο SUV μοντέλο της Opel που θα είναι διαθέσιμο σε ηλεκτροκίνητες αλλά και εκδόσεις βενζίνης

Hγερμανική φίρμα ανακοίνωσε εδώ και λίγο καιρό την αναβίωση του ονόματος Frontera το οποίο θα αξιοποιηθεί για το μοντέλο που, σύντομα, θα αντικαταστήσει το Crossland και μια διαρροή φέρνει στην επιφάνεια την τελική σχεδίαση του μοντέλου.

Επιβεβαιώνοντας τα teasers που είχαν δοθεί στη δημοσιότητα το νέο Frontera θα υπακούσει στη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία της Opel όπως αυτή αποτυπώθηκε πρώτα από το Mokka, εξασφαλίζοντας στο νέο μοντέλο μια πιο στιβαρή και σύγχρονη σχεδίαση.

Εκτός από την σύγχρονη αισθητική, η νέα σχεδίαση αναμένεται να έχει ευεργετικά αποτελέσματα και για τις περγαμηνές ευρυχωρίας και πρακτικότητας του μοντέλου συνεπικουρούμενης της νέας πλατφόρμας Smart Car η οποία ήδη έχει «δώσει» τα e-C3 και C3. Επίσης βάσει της εικόνας είναι σαφές ότι το Frontera θα έχει και μεγαλύτερες διαστάσεις από το Crossland με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την ευρυχωρία του.

Με δεδομένη την τεχνολογική του συνάφεια με τo νέο C3, αυτονόητη θα πρέπει να θεωρείται η διαθεσιμότητά του σε αμιγώς ηλεκτροκίνητες όσο και σε συμβατικές εκδόσεις με υβριδική τεχνολογία. Σε ό,τι αφορά τις πρώτες αναμένονται πολλαπλές επιλογές σε ό,τι αφορά την μπαταρία τεχνολογίας λιθίου φωσφορικού σιδήρου με στόχο η αρχική τιμή του μοντέλου να ξεκινά από χαμηλά επίπεδα.

Οι συμβατικές εκδόσεις θα εφοδιάζονται με τον κινητήρα 1,2 λίτρου σε συνδυασμό με ήπια υβριδική τεχνολογία, προσφέροντας ισχύ 100 και 130 ίππων ενώ θα υπάρξουν και απλές εκδόσεις με τον ίδιο κινητήρα.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024