Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Κουτσούμπας πάει στη Θεσσαλία για συναντήσεις με αγρότες και πλημμυροπαθείς

Ο Κουτσούμπας πάει στη Θεσσαλία για συναντήσεις με αγρότες και πλημμυροπαθείς

Περιοδεία σε Λάρισα και Καρδίτσα - Ψηλά στην ατζέντα τα Τέμπη

Στη μάχη των ευρωκλογών και με περιοδείες μπαίνει το ΚΚΕ. Περιοδείες που έχουν στόχο να αναδείξουν τα κακώς κείμενα της κυβέρνησης και να υπογραμμίσουν την πρόθεση του Περισσού να φτάσει στις κάλπες σε λογική μομφής απέναντι στην πολιτική του Μεγάρου Μαξίμου σε όλα τα επίπεδα.

Η Θεσσαλία είναι η περιοχή που μετρά ακόμα τις πληγές της μετά τις πλημμύρες του 2023 και η περιοχή που επέλεξε να επισκεφθεί την Τετάρτη και την Πέμπτη ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, περνώντας από όλα τα χωριά που συνεχίζουν να αιμορραγούν.

Οι συναντήσεις

Συναντήσεις με αγρότες, πλημμυροπαθείς και σεισμόπληκτους , με αναφορές στο σύνολο των προβλημάτων που αντιμετωπίζουν λόγω των επιλογών της κυβέρνησης. Ψηλά στην ατζέντα του ΚΚΕ παραμένει σαφώς και το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, που θα συνεχίσει να αποτελεί σημείο αναφοράς.

Την Τετάρτη στις 19:00 προγραμματίζεται εκδήλωση στη Λάρισα και την Πέμπτη την ίδια ώρα στην Καρδίτσα.

Οι αγρότες

Ο Κουτσούμπας έχει στην ατζέντα του συναντήσεις με εκπροσώπους αγροτών από τα Παρακάρλια χωριά, το Καλαμάκι την Αμυγδαλή και το Καστρί, με το ΚΚΕ να δίνει έμφαση στα προβλήματα των αγροτών αλλά και την ακρίβεια.

Υπενθυμίζεται ότι το Φεβρουάριο ο ΓΓ του ΚΚΕ είχε βρεθεί στα μπλόκα των αγροτών, χαρακτηρίζοντας τον αγώνα τους δίκαιο και τα μέτρα της κυβέρνησης κοροϊδία, που δεν απαντούν στα αιτήματα τους.

Το θέμα των αγροτών ο Κουτσούμπας το εντάσσει σταθερά στις ομιλίες και τις παρεμβάσεις του, εντός και εκτός Βουλής, έχοντας δώσει μάλιστα υποσχέσεις στους αγρότες ότι το ΚΚΕ θα παλέψει και στο ευρωκοινοβούλιο ως πραγματική αντιπολίτευση για τα αιτήματα και τα συμφέροντα τους.

Εντάσσοντας το αγροτικό ζήτημα στις μάχες που δίνει και θα δώσει το ΚΚΕ το επόμενο διάστημα.

Θα δει επίσης εκπροσώπους των σεισμόπληκτων περιοχών στο Δαμάσι Τυρνάβου και θα έχει συνάντηση με τον δήμαρχο Τυρνάβου, Στέλιο Τσικριτσή, ο οποίος εξελέγη με το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ.

Θεσσαλονίκη

Μετά τη Θεσσαλία ο Κουτσούμπας θα συνεχίσει μεταβαίνοντας στη Θεσσαλονίκη. Την Παρασκευή στις 19:30 θα μιλήσει σε εκδήλωση στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο.

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024