Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Διαδικτυακός καβγάς Πολάκη - Καρανίκα με φόντο την ανάρτηση Ακρίτα - Ο διάλογος περί μισογυνισμού

Διαδικτυακός καβγάς Πολάκη – Καρανίκα με φόντο την ανάρτηση Ακρίτα – Ο διάλογος περί μισογυνισμού

Δείτε όσα είπαν Πολάκης - Καρανίκας

Διαδικτυακό καβγά έστησαν Παύλος Πολάκης και Νίκος Καρανίκας με φόντο την ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα για τη σύζυγο του πρωθυπουργού Μαρέβα  Μητσοτάκη – Γκραμπόφσκι.

Υπενθυμίζεται πως η Έλενα Ακρίτα προχώρησε την Κυριακή 31 Μαρτίου σε ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που ανέγραφε μεταξύ άλλων ότι «το λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα» και καταφερόταν κατά της συζύγου του πρωθυπουργού.

Όπως έγινε γνωστό, η σύζυγος του πρωθυπουργού θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά της βουλεύτριας Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ με την κ. Ακρίτα να δηλώνει πως θα ζητήσει την άρση της ασυλίας της καθώς – όπως είπε – δεν αλλάζει ούτε «και» από όσα ανέφερε.

Καβγάς Πολάκη – Καρανίκα

«Ο Μισογυνισμός μιας γυναίκας είναι χειρότερο φαινόμενο από τον σωβινισμό του άντρα φαλλοκράτη που εκφράζει τον μισογυνισμό του και δεν σβήνει με καμία και από καμία έδρα, είτε ακαδημαϊκή είτε κοινοβουλευτική.

Καμιά επικράτεια και ιδιότητα δεν έδωσε δικαίωμα στον μισογυνισμό όπως και στον ρατσισμό» έγραψε σε ανάρτησή του ο Νίκος Καρανίκας για να προσθέσει.

«Μπλέξαμε με το θέαμα και θα μας φάει η πολιτική δηθενιά του ινφλουενσερισμού.

Άλλο πράγμα η βουλευτική ιδιότητα και άλλο πράγμα ο πολίτης. Παρόλα αυτά ο Μισογυνισμός δεν είναι πολιτική και άλλο τόσο δεν ανήκει στην αριστερά.

Μπλέξαμε με το απολίτικο και όχι με το μεταπολιτικό. Το πολιτικό κριτήριο δυστυχώς δεν κληρονομείται αλλά εύκολα διασύρεται».

Η ανάρτηση Καρανίκα προκάλεσε την αντίδραση του Παύλου Πολάκη ο οποίος έγραψε σε σχόλιό του. «Ποιος είναι ο μισογυνισμος Νίκο και ποιος τον εκφράζει;;;; Δεν σε πιάνω!!! Για εξήγησε το περισσότερο!».

Ο διαδικτυακός καβγάς συνεχίστηκε με τον κ. Καρανίκα να παραθέτει την ανάρτηση του δημοσιογράφου Θάνου Δημάδη η οποία στάθηκε η αφορμή για την ανάρτηση της κ. Ακρίτα ενώ παρέθεσε και την αρχική ανάρτηση της κ. Ακρίτα.

Άμεση ήταν η απάντηση του Π. Πολάκη. «Αν την πολιτική απάντηση της Ακρίτα που αναδεικνύει τη δράση της Μαρέβα Μητσοτάκη αυτά τα χρόνια τη λες μυσογυνισμό, τότε ζούμε σε παράλληλα σύμπαντα για να μην πω τίποτα βαρύτερο».

Ο καβγάς έκλεισε με τον Νίκο Καρανίκα να αναφέρει. «Όπως εξήγησα απάντησε στη χυδαιότητα του Δημάδη με την ίδια χυδαιότητα. Τα σπίτια της Μαρέβας είναι πολιτική; Το ότι είναι σύζυγος είναι πολιτική;»

Ολόκληρη η ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα

«Tο λάθος του Τάιλερ είναι ότι δε γεννήθηκε Μαρέβα.

Ο Τάιλερ δεν έχει σπίτι Βολταίρου.

Δεν έχει 40 ακίνητα που δεν ξέρουμε από πού κρατάει η σκούφια τους.

Δεν κάνει περίεργες μπίζνες με μεγάλες εταιρίες.

Δεν αναλαμβάνει χαριστικά αναθέσεις κοστουμιών όπως της Aegean και των στολών-εκτρωμάτων των ταξιθετών/τριών στην Λυρική.

Δεν κάνει πολιτικό παιχνίδι με συμφωνίες κάτω από το τραπέζι.

Δεν καταχράται τη θεσμική θέση του συντρόφου του.

Δεν παραγοντίζει με sms και τηλεφωνήματα σε επιχειρηματίες και μεγαλοεκδότες.

Δεν παίζει παιχνιδάκια με τα Πόθεν Έσχες, δεν κάνει τίποτα παράνομο, τίποτα ύποπτο.

Έχω γνωρίσει καλά τον Τάιλερ Μακμπέτ. Έχω κουβεντιάσει πολύ μαζί του και σάς βεβαιώνω πώς πρόκειται για ένα άτομο σοβαρό, με ενσυναίσθηση, πολιτική σκέψη και αυτόνομες απόψεις.

Δεν είναι ουραγός του Στέφανου, δεν είναι ακόλουθος, δεν είναι διακοσμητικός. Και σίγουρα δεν επιδίδεται σε υπόγειους βυζαντινισμούς όπως η εν λόγω κυρία.

Ο Τάιλερ στηρίζει τον άνθρωπο του και τον στηρίζει επί της ουσίας, διατηρώντας παράλληλα ακέραιη την αυτονομία της προσωπικότητας του.

Γι’ αυτό Τάιλερ, ευτυχώς που δε γεννήθηκες Μαρέβα».

Sports in

Άγριο ξύλο μεταξύ οπαδών πριν το Τζένοα – Κάλιαρι (vid)

Ακόμα ένα περιστατικό οπαδικής βίας έρχεται να ταράξει την Ιταλία.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024