Τρίτη 30 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Πρόκληση από την ΚΕΔ: Δύο άγνωστοι σφυρίζουν τα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – Άρης

Πρόκληση από την ΚΕΔ: Δύο άγνωστοι σφυρίζουν τα Παναθηναϊκός – ΑΕΚ και Ολυμπιακός – Άρης

Η ΚΕΔ συνεχίζει να προκαλεί με τους ορισμούς στα Play off της Super League

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν από την ΚΕΔ σχετικά με τους ορισμούς στα παιχνίδια της Super League, καθώς για ακόμη μια φορά στα play off κάνει ό,τι θέλει με τους διαιτητές.

Συγκεκριμένα, η Επιτροπή Διαιτησίας όρισε για τα ματς της Τετάρτης ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, αλλά και στο Ολυμπιακός – Άρης δύο άγνωστους ρέφερι από το εξωτερικό.

Στο αθηναϊκό ντέρμπι ορίστηκε ο άσημος Πορτογάλος, Kλαούντιο Περέιρα, ο οποίος δεν έχει ιδιαίτερες συστάσεις και σφυρίζει για πρώτη φορά στην Ελλάδα. Ο 37χρονος Πορτογάλος δεν είναι καν διεθνής, ενώ φέτος έχει «σφυρίξει» σε 15 αγώνες του πορτογαλικού πρωταθλήματος, αλλά όχι σε κάποιο ντέρμπι.

Βοηθοί του θα είναι οι συμπατριώτες του Πέδρο Ριμπέιρο και Τιάγκο Κόστα, ενώ στο VAR θα είναι ο Φάμπιο Μέλο με βοηθό τον Κωνσταντίνο Ψαρρή. Τέταρτος διαιτητής θα είναι ο Αριστοτέλης Διαμαντόπουλος.

Ένας άσημος Γάλλος στο Καραϊσκάκη

Από την άλλη στο Ολυμπιακός-Άρης θα είναι ο 37χρονος Γάλλος Ερίκ Βατελιέ, που επίσης δεν έχει βρεθεί ποτέ σε αγώνα ελληνικής ομάδας και δεν είναι ούτε αυτός διεθνής. Βοηθοί του θα είναι οι Χισάμ Ζακρανί και Αλεξί Οζιέ, με τον Μπενουά Μιλό στο VAR και βοηθό τον Πολυχρόνη Κωσταρά, ενώ τέταρτος θα είναι ο Φώτης Πολυχρόνης.

Αξίζει να σημειωθεί πως στο ΠΑΟΚ-Λαμία διαιτητής θα είναι ο Αλέξανδρος Κατσικογιάννης. Οι Θεόφιλος Μωϋσιάδης και Χρήστος Κορώνας θα είναι βοηθοί του, με τον Σπύρο Ζαμπαλά στο VAR και βοηθό του τον Γιώργο Στεφανή, ενώ τέταρτος θα είναι ο Χρήστος Βεργέτης.

Sports in

Στον «αέρα» το Μακάμπι – Παναθηναϊκός λόγω του κόσμου των Ισραηλινών

Το Game 3 της Μακάμπι με τον Παναθηναϊκό φέρεται να είναι στον… αέρα εξαιτίας των φιλάθλων των Ισραηλινών, σύμφωνα με όσα αναφέρουν δημοσιεύματα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 30 Απριλίου 2024