Γνωστοί έγιναν από την ΚΕΔ οι διαιτητές που θα διευθύνουν τις αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής των play offs και play out της Superleague.
Ο Σλοβένος Ματέι Γιουγκ θα σφυρίξει το ντέρμπι της «Opap Arena» μεταξύ της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού. Στο Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ διαιτητής θα είναι Μίκελ Ρέντερ από τη Δανία.
Βοηθοί του θα είναι οι Ματέι Ζούνικ και Μάνουελ Βιντάλι, ενώ στο VAR θα καθίσει ο Νέγιτς Καϊτάζοβιτς. Στο ντέρμπι Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ διαιτητής θα είναι ο Μίκελ Ρέντερ από την Δανία.
Από την άλλη, ο Ρέντερ θα έχει στο πλευρό του τους Γιουρντακούλ Ντένιζ και Μάστρουπ Γιάκομπ, ενώ στο VAR θα βρίσκεται ο Γιόνας Χάνσεν.
Οι περισσότεροι πιστεύουμε πως όταν ένα ζευγάρι παίρνει διαζύγιο κάτι πολύ σημαντικό έχει διαταράξει τη ζωή τους. Ο ψυχολόγος John Gottman έχει άλλη άποψη, όμως
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ολυμπιακός παίζει για την πρώτη θέση με την Αρμάνι Μιλάνο και έχει ακόμη έναν σημαντικό λόγο για να το πετύχει – Η νέα διοργάνωση που φέρνει η Euroleague και αναμένεται να ξεκινήσει από τη νέα σεζόν.