Ο Σέρτζιο Σκαριόλο παραμένει χωρίς κάποιον σύλλογο, μετά την αποχώρησή του λίγο πριν το ξεκίνημα της φετινής σεζόν από τη Βίρτους Μπολόνια.
Ο Ιταλός τεχνικός πάντως παραμένει στο τιμόνι της εθνικής Ισπανίας και θέλει αυτή η κατάσταση να διατηρηθεί, όπως ανέφερε σε δηλώσεις του.
«H αλήθεια είναι ότι θέλω να συνεχίσω με την εθνική Ισπανίας. Το ίδιο ισχύει στην περίπτωση που εμφανιστεί ένα ενδιαφέρον project από σύλλογο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε δηλώσεις του στο «Radio MARCA».
Θυμίζουμε πως η Ισπανία δεν έχει καταφέρει να εξασφαλίσει ακόμα την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισίου, κάτι που θα προσπαθήσει να κάνει μέσω του Προολυμπιακού Τουρνουά που θα διεξαχθεί στη Βαλένθια (2-7 Ιουλίου), εκεί όπου θα συμμετάσχουν επίσης ο Λίβανος, η Ανγκόλα, η Φινλανδία, η Πολωνία και οι Μπαχάμες.
Ιβάν Σαββίδης και Ραζβάν Λουτσέσκου έφαγαν μαζί και τα είπαν για την επόμενη ημέρα του ΠΑΟΚ μετά την απώλεια των περισσότερων στόχων που είχαν τεθεί για τη φετινή σεζόν.
Ο Πορτογάλος άσος της Γιουνάιτεντ έφτασε τις 19 τελικές πάσες στην Πρέμιερ Λιγκ και θέλει δύο ακόμα στα τέσσερα τελευταία ματς του πρωταθλήματος, για να γράψει ιστορία
Η διεθνής διαιτητής ποδοσφαίρου Ελένη Αντωνίου, συμμετείχε στην επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για ης σύλληψη του 89χρονου στην Πάτρα, ο οποίος πυροβόλησε πέντε άτομα σε ΕΦΚΑ και Εφετείο.
Ο Γιώργος Μπαρτζώκας γνωστοποίησε τη 12άδα με την οποία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός κόντρα στη Μονακό, στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι για τα πλέι οφ της Euroleague