Κυριακή 05 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΟΚ: Άμεσα στην Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

ΠΑΟΚ: Άμεσα στην Ελλάδα ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ

Ο Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ είναι προ των πυλών του ΠΑΟΚ και εκτός απροόπτου έρχεται άμεσα στη Θεσσαλονίκη να υπογράψει το συμβόλαιο συνεργασίας του, το οποίο θα έχει πολύ μικρό κόστος.

Ο ΠΑΟΚ είναι έτοιμος να πυροδοτήσει τη «βόμβα» με την απόκτηση του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ σε μία είδηση που στο άκουσμά της φάνηκε σαν πρωταπριλιάτικο αστείο, όμως είναι πέρα για πέρα αληθινή.

Ο Αμερικανός combo guard θέλει να κάνει restart στην καριέρα του καθώς είναι σε απραξία περίπου έναν χρόνο, όταν και αποδεσμεύτηκε από τους Θάντερ μόλις έγινε ανταλλαγή εκεί από τους Ρόκετς.

Τα χρήματα που θα στοιχίσει

Το κόστος για τον ΠΑΟΚ θα είναι ελάχιστο, εφόσον ολοκληρωθεί το deal. Πληροφορίες κάνουν λόγο για ένα κόστος 10-15 χιλιάδων δολαρίων, καθώς η συμφωνία-εφόσον επιτευχθεί-θα αφορά λίγα παιχνίδια.

Τέσσερα ακόμη στον τρίτο γύρο του πρωταθλήματος και εφόσον ο ΠΑΟΚ είναι έβδομος ή όγδοος, όσα παίξει στα playoffs (όπου στον πρώτο γύρο θα αναμετρηθεί με Ολυμπιακό ή Παναθηναϊκό με μειονέκτημα έδρας σε σειρά που κρίνεται στις δύο νίκες).

Άλλωστε για τον Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ τα χρήματα αυτή τη στιγμή δεν είναι προτεραιότητα. Από το 2019 που μπήκε στο ΝΒΑ έχει κερδίσει αρκετά εκατομμύρια, το ζητούμενο τώρα και για τον ίδιο αυτή τη στιγμή είναι να ξαναβρεί τη φόρμα του και να επιχειρήσει την επιστροφή του στο υψηλότερο επίπεδο. Αν όχι στο ΝΒΑ, έστω στην Euroleague.

Sports in

Μπράιτον – Άστον Βίλα 1-0: Ήττα για τους «Villans» πριν τον Ολυμπιακό, έχασαν και τον Ρότζερς

Λίγες μέρες πριν τη ρεβάνς με τον Ολυμπιακό, η Άστον Βίλα έχασε με 1-0 από την Μπράιτον στο «AMEX» ενώ είδε τον Ρότζερς να αποχωρεί τραυματίας στο πρώτο ημίχρονο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Κυριακή 05 Μαϊου 2024