Δευτέρα 29 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό Τουρνουά – Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Κυκλοφόρησαν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό Τουρνουά – Η ανακοίνωση της ΕΟΚ

Στη διάθεση του κοινού τέθηκαν τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό Τουρνουά το οποίο θα διεξαχθεί 2 με 7 Ιουλίου στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας

Κυκλοφόρησαν διαδικτυακά από σήμερα τα εισιτήρια για το Προολυμπιακό Τουρνουά, το οποίο θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» από τις 2 έως τις 7 Ιουλίου, όπως ανακοίνωσε νωρίτερα η ΕΟΚ.

Η Εθνική ομάδα μπάσκετ θα διεκδικήσει την παρουσία της στους Ολυμπιακούς Αγώνες για πρώτη φορά μετά το 2008 και για να τα καταφέρει χρειάζεται ένα γεμάτο γήπεδο.

Σε πρώτη φάση θα ανοίξει το 20% των διαθέσιμων θέσεων, που τιμώνται από 10 ως 125 ευρώ, ενώ σε επόμενη ανακοίνωση θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για τα Court VIP και τα ΑΜΕΑ. Δωρεάν θα είναι η είσοδος για παιδιά ως τεσσάρων ετών, χωρίς εξασφαλισμένη θέση.

Η «επίσημη αγαπημένη», που θα διεκδικήσει την πρόκριση παίζοντας στις 3/7 με τη Δομινικανή Δημοκρατία και στις 4/7 με την Αίγυπτο για τη φάση των ομίλων. Στις 5/7 δεν θα γίνουν αγώνες, στις 6/7 θα διεξαχθούν οι ημιτελικοί και στις 7/7 ο τελικός. Σε περίπτωση που η Ελλάδα αγωνιστεί στον ημιτελικό (6/7) ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17.30.

Η ανακοίνωση της ΕΟΚ:

«Η Εθνική Ανδρών δίνει το καλοκαίρι την δική της μάχη για την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024 σε ελληνικό έδαφος! Το Προολυμπιακό Τουρνουά θα διεξαχθεί στο στάδιο «Ειρήνης και Φιλίας» (2-7/7) και μπορείτε να κλείσετε την δική σας θέση δίπλα στην επίσημη αγαπημένη με ένα απλό «κλικ» ΕΔΩ.

Τα εισιτήρια για το πρώτο μεγάλο ραντεβού του καλοκαιριού διατίθενται από σήμερα μέσω της ticketmaster. Σε πρώτη φάση θα ανοίξει το 20% των διαθέσιμων θέσεων, ενώ σε επόμενη ανακοίνωση θα γίνουν γνωστές λεπτομέρειες για τα Court VIP και τα ΑΜΕΑ. Δωρεάν θα είναι η είσοδος για παιδιά ως τεσσάρων ετών, χωρίς εξασφαλισμένη θέση. Σε περίπτωση που η Ελλάδα αγωνιστεί στον ημιτελικό (6/7) ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 17.30.

Ο Βασίλης Σπανούλης και οι Έλληνες διεθνείς περιμένουν την δική σας στήριξη και την δική σας φωνή στο ΣΕΦ, με στόχο το εισιτήριο που οδηγεί ως το Παρίσι!»

Sports in

Ένα (μεγάλο) ερώτημα ψάχνει απάντηση στο Λίβερπουλ

Ο Άρνε Σλοτ αναλαμβάνει μια από τις πιο δύσκολες δουλειές στον... κόσμο

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Δευτέρα 29 Απριλίου 2024