Πέμπτη 02 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Κυψέλη: Νέα τροπή στην υπόθεση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά - Το εύρημα που «δείχνει» πιθανό στραγγαλισμό

Κυψέλη: Νέα τροπή στην υπόθεση της Σταυρούλας Γκουγκουλιά – Το εύρημα που «δείχνει» πιθανό στραγγαλισμό

Οι ιστολογικές εξετάσεις έδειξαν αιμορραγική διήθηση στην περιοχή του Τραχήλου και τώρα μένει μόνο να επιβεβαιωθεί αν είχε προηγηθεί, ή όχι, στραγγαλισμός

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση θανάτου της 53χρονης Σταυρούλας Γκουγκουλιά από την Κυψέλη, που βρέθηκε νεκρή στην θάλασσα στον Πόρο, καθώς ένα εύρημα στις ιστολογικές εξετάσεις που διενεργήθηκαν στη σορό της δείχνει ότι δεν αποκλείεται να είχε προηγηθεί ο στραγγαλισμός της.

Πιο αναλυτικά, όπως εξήγησε ο παθολογοανατόμος Χρήστος Ευτυχιάδης, ο οποίος διορίστηκε ως πραγματογνώμονας από το υπουργείο Δικαιοσύνης για να μελετήσει τις ιστολογικές εξετάσεις της 53χρονης για τυχόν νέα στοιχεία, διαπιστώθηκε ότι υπήρχε αιμορραγική διήθηση στην περιοχή του Τραχήλου της γυναίκας, μέσω μιας διαδικασίας με ειδική χρώση.

Αν διαπιστωθεί ότι το υοειδές οστό έχει υποστεί κάταγμα, θα επιβεβαιωθεί η μακάβρια εκτίμηση περί στραγγαλισμού ως αιτία θανάτου της 53χρονης

Ουσιαστικά, αυτό σημαίνει ότι υπάρχει το ενδεχόμενο να υπήρξε στραγγαλισμός, χωρίς όμως έως τώρα κάτι τέτοιο να επιβεβαιώνεται, όπως εξηγεί ο ίδιος μιλώντας στο Star.

Πλέον, πρέπει να διαπιστωθεί αν είναι ακέραιο το υοειδές οστό, το οποίο, αν έχει υποστεί κάταγμα, σημαίνει ότι έχει προηγηθεί στραγγαλισμός.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, τα πρώτα στοιχεία δεν κάνουν λόγο για «τραυματισμένο» υοειδές οστό στην Σταυρούλα.

Το συγκεκριμένο εύρημα στις ιστολογικές εξετάσεις έχει προκαλέσει αναστάτωση στους ανθρώπους της αδικοχαμένης γυναίκας από την Κυψέλη, που, όπως θυμίζεται, η σορός της είχε ταυτοποιηθεί στα αζήτητα της ιατροδικαστικής υπηρεσίας, ενώ προηγουμένως είχε εντοπιστεί στον Πόρο.

Η πρώτη νεκροψία αποκλείει την εγκληματική ενέργεια

Από την πλευρά του ο Χάρης Βεραμόν τόνισε πως δεν υπάρχει περίπτωση εγκληματικής ενέργειας, σύμφωνα με τον ιατροδικαστή κ. Τσαντίρη που έκανε την πρώτη νεκροψία.

Περισσότερο «φως» στην υπόθεση, καθώς και στα νέα στοιχεία αναμένεται να ρίξει η περαιτέρω έρευνα που γίνεται.

Sports in

Μπροστά του μόνο τελικοί

Ο Ολυμπιακός έφυγε από τον Καρβαλιάλ, πήγε στον Μεντιλίμπαρ και τα αποτελέσματα δείχνουν απολύτως ορατά.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 02 Μαϊου 2024